StoryEditorOCM
ShowbizNAKON DUGO VREMENA

Vlatka Pokos izbacila je novi singl znakovitog imena - ‘Žena od afera‘: Dobila sam etikete koje su mi odmogle u karijeri

Piše I. P.
6. lipnja 2024. - 12:35

Nakon višegodisnjeg izbivanja s hrvatske glazbene scene i života u inozemstvu, Vlatka Pokos vraća se singlom intrigantnog naziva “Žena of afera” s kojim izlazi iz svoje zone komfora u glazbenom i stilskom smislu te priprema iznenađenje za svoju postojeću, ali i novu publiku, stoji na YouTube profilu pjevačice i voditeljice.

Singl "Žena od afera" objavljen je danas, a Vlatka ga je podijelila i na svojoj Instagram stranici. U komentarima se javio i Matija Dedić koji je napisao "wow". 

Pjesma je nastala u suradnji s mladom ekipom glazbenika u sastavu: Sharki, Giovane i Rols Roks.

Vlatka je svojedobno izjavila da joj je ljubavni život i krivi odabir partnera uništio glazbenu karijeru devedesetih. 

- Da, jer to je činjenica. Ludo sam se zaljubila u vrlo posesivnog i ljubomornog dečka, koji me je, danas to znam zlostavljao na razne načine. Zbog ljubavi, pristala sam na njegove uvjete i napustila pjevačku karijeru. Danas isto tako znam da to nije bila ljubav i da je ta osoba bila potpuno krivi izbor za mene. Ali, nikog ne krivim jer sam sama donijela tu nezrelu i glupu odluku. Na kraju se ta veza ipak raspala, ali ja nikada više nisam dobila priliku. Uz to, primitivno društvo rado lijepi etikete pa sam i ja dobila razne koje mi sigurno nisu pomogle u karijeri - rekla je nedavno za Gloriu.

Vlatka se posljednjih nekoliko tjedana ponovno našla u fokusu javnosti zbog nove ljubavi.

image

Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac

Ivo Ravlić/Cropix

Riječ je o bivšem hrvatskom sportašu i unuku bivšeg gradonačelnika Zagreba Većeslava Holjevca. Vlatkin novi dečko nosi ime svog djeda te je bivši ragbijaš i glavni tajnik našeg ragbi saveza.

Vlatka je ranije otkrila da je svog novog dečka upoznala na letu iz Dublina.

- Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu - rekla je Vlatka.

U veljači ove godine nastupala je na Mega Dance Partyju u zagrebačkoj Areni. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 15:35