StoryEditorOCM
ShowbizNAKON ZLOSTAVLJANJA

Udovica pokojnog osnivača Playboya Hugha Hefnera sretna je u vezi s novim momkom: ‘James poštuje moje osjećaje‘

Piše SCENA SD
20. rujna 2024. - 10:48

Crystal Hefner (38), udovica pokojnog osnivača Playboya Hugha Hefnera, potpuno je promijenila svoj život i to zahvaljujući novom momku Jamesu Wardu (41), piše People. Crystal, koja je bila Playboyeva djevojka mjeseca u prosincu 2009., objavila je memoare "Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself" početkom ove godine u kojima je opisala život u Playboyevoj vili, a u nedavnom intervjuu za People govorila je o emocionalnom zlostavljanju koje je pretrpjela u braku s Hefnerom i sreći koju je pronašla u odnosu sa svojim novim partnerom.

image

Hugh Hefner i Crystal Harris (desno)  2011. u Hollywoodu

Gabriel Bouys/Afp

"James cijeni i poštuje moje osjećaje. On me vidi i čuje", rekla je Crystal, koja je bila u braku s Hefnerom pet godina dok nije umro 2017. u 91. godini. Nakon njegove smrti trebalo joj je vremena da se vrati u život, a sada je sretna i u ljubavi. "Stvarno njegujem sebe, svoj avanturistički duh i svoje unutarnje dijete. Osjećam se kao da sam postala osoba koja sam željela biti odrastajući. Osjećam se prihvaćeno i sličnije sebi nego ikad", rekla je.

image

Crystal Hefner na premijeri "Haunted Mansion" u Anaheimu 2023. godine

Michael Tran/Afp

Par se upoznao se preko zajedničkog prijatelja, a počeli su izlaziti u travnju. Ward, koji je vlasnik SeeThrough Sea na Kailua-Koni, vodi avanturističke i fotografske ture otkako se preselio na Havaje 2013. godine. Prema poslovnoj web stranici, Ward je napustio Indianu i svoj korporativni posao kako bi se posvetio svojoj ljubavi prema avanturi na Havajima. Diplomirao je na Sveučilištu Hawaii u Hilu s poslovnom diplomom dok je igrao sveučilišni nogomet i košarku.

image

Hugh Hefner, Crystal Harris i dvije Playboyjeve zečice

Carl Court/Afp
image

Hugh Hefner i Crystal Harris

Gabriel Bouys/Afp
image

Crystal Harris 2019. godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 10:49