StoryEditorOCM
Showbizodrasla djevojčica

Suri Cruise izgledala kao princeza na maturalnoj večeri: bila je u pratnji zgodnog momka, no njeni roditelji nisu viđeni

Piše V.I./JL
20. lipnja 2024. - 10:46

Suri Cruise izgledala je poput princeze dok je dolazila na svoju maturalnu večer u New Yorku. Kći Toma Cruisea i Katie Holmes očito se odlično zabavljala dok je čavrljala s prijateljima, a Daily Mail otkrio je da joj je pratnja bio Toby Cohen, također maturant i mladi glazbenik u usponu. Cijelo vrijeme držali su se za ruke, a kad su se fotografirali, Cohen je 18-godišnjakinju rukama obujmio oko struka, piše Jutarnji.

Oboje se, naime, znaju iz školskih klupa jer su zajedno pohađali srednju školu LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts, specijaliziranu za podučavanje vizualnih i izvedbenih umjetnosti.

image
Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Suri bi najesen trebala krenuti na fakultet dizajna Carnegie Mellon u Pittsburghu, a Toby na prestižni Berklee College of Music u Bostonu.

Kći slavnih holivudskih glumaca za ovu posebnu priliku odjenula je haljinu u stilu korzeta s cvjetnim printom i kestenjastim obrubom. Njezina majka Katie nije viđena blizu Ascent Loungea u Columbus Circleu u New Yorku, gdje se održavala zabava, kao ni otac Tom, koji zapravo godinama nije ni sudjelovao u Surinom odgoju.

image
Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 22:27