StoryEditorOCM
Showbizaca lukas

Srpski pjevač ne želi da Severina dobije 409.000 €, ponudio organizatorima da pjeva umjesto nje, ali ovo nije očekivao

Piše Scena SD
27. rujna 2024. - 07:30

Srpski pjevač Aca Lukas tvrdi da su mu zbog izjava o dočeku Nove godine u Sarajevu, zabranjeni nastupi u Sarajevu.

Naime, sve je počelo kad se Lukas počeo oglašavati o nastupu Severine za Novu godinu u Sarajevu nakon što je zadržana na granici Hrvatske i Srbije. Kako su mediji pisali Splićanka će za taj nastup dobiti 800 tisuća maraka što je oko 409 tisuća eura.

Pjevač je sada na Instagramu napisao kako su mu nastupi u Zetri i Skenderiji zabranjeni, i to nakon što se ponudio da besplatno nastupa na javnom dočeku Nove godine umjesto Severine.

image

Severina

Slobodna Dalmacija

- S obzirom da ste prošle godine mogli da u dvorani Skenderija pogledate film ‘Pokidan‘ kao i moj koncert, ove godine to nažalost nećete moći jer smo moj producent Saša Mirković i ja ponudili da bez novca pjevam u Sarajevu za Novu Godinu (iako imam već zakazanu Novu godinu od siječnja) kako neka kolegica ne bi iznijela iz vašeg grada 800.000 maraka uz pomoć gradonačelnice. Mi smatramo da to nije normalan iznos za jedno gostovanje i dalje stojim iza toga.

image

Aca Lukas

Josko Supic/Cropix

Zbog toga što smo se odvažili da to kažemo nama je zabranjeno da zakupimo Skenderiju ili Zetru, da pošteno platimo kako bi vama prikazali drugi dio filma ‘Stravično‘ kao i moj nastup iste večeri. To je bruka i sramota gradonačelnice. Ja sam uvijek volio Bosnu i Sarajevo i vi to znate. Zbog toga ćemo premijeru održati u Istočnom Sarajevu kao i moj koncert odmah iza premijere u Beogradu u Sava Centru. Sve moje Sarajlije mogu doći u Istočno Sarajevo, a u Zetri i Skenderiji ćemo napraviti najluđi tulum na Balkanu čim dođe neki novi, pristojni gradonačelnik koji novac građana ne troši bahato na pjevačice ili sebe, nego tim novcem pomaže djeci i sirotinji. Moj menadžent i ja smo odlučili da, kada se to dogodi, opet poklonimo koncert Sarajlijama. Voli vas vaš Aca Lukas - napisao je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 08:18