StoryEditorOCM
ShowbizPRATE JE

Prevarantica koja je nadahnula Netflixovu seriju na TV plesnom natjecanju na gležnju ima svjetlucavu - nanožnicu

Piše SCENA SD
19. rujna 2024. - 17:56

Anna Sorokin (33), prevarantica koja je nekoć šokirala svijet svojim razrađenim obmanama, sada ponovno privlači pažnju u američkoj reality TV seriji "Ples sa zvijezdama" i to zbog  električnog uređaja oko njezinog gležnja - nanožnice. Uređaj je ukrašen svjetlucavim detaljima kako bi bio u skladu s kostimom.

Takozvana ‘lažna nasljednica‘, koja je 2019. osuđena za prijevaru banaka, hotela i prijatelja nakon što je lažno izgradila reputaciju bogate njemačke nasljednice po imenu Anna Delvey, debitirala je u novoj sezoni TV natjecanja, piše Euronews.

"To zapravo uopće nije veliki problem. Uređaj je prilično lagan i zamolila sam ih da ga zategnu kako ne bi visio. Dakle, nije tako loše", rekla je medijima Anna nakon premijere. Ona i plesni profesionalac Ezra Sosa otplesali su na ‘Espresso‘ Sabrine Carpenter.

"To je prava zvijezda serije, budimo iskreni", našalio se Sosa o aparatu postavljenom na gležnju.

Nakon što je odslužila zatvorsku kaznu, Anna je puštena u veljači 2021., ali su je imigracijske vlasti ubrzo pokupile zbog prekoračenja vize.

Bila je u pritvoru ICE-a više od godinu dana prije nego što joj je sudac dozvolio da se prebaci u kućni pritvor u listopadu 2022. dok se bori protiv deportacije. Njezini uvjeti puštanja na slobodu morali su biti izmijenjeni kako bi joj se omogućilo putovanje iz New Yorka u Los Angeles na snimanje, piše Welt.de.

Sorokin je priznala da njezin debi u TV emisiji nije baš prošao kako je planirala.

image

Anna Sorokin

Yuki Iwamura/Afp

"Osjećam olakšanje što je gotovo", rekla je. "Osjećam da je moj ples mogao biti malo bolji, ali sretna sam što sam to učinila i bilo je to sjajno iskustvo."

Anna je rekla da se nada da će joj gledatelji donekle oprostiti unatoč njezinoj kriminalnoj prošlosti. "Nadam se da će mi ljudi dati priliku da pokažem što mogu. I odslužila sam svoju kaznu", ddala je.

Poznata i kao Anna Delvey, Anna Sorokin je 33-godišnja bivša prevarantica rođena u Rusiji koja se proslavila svojom serijom prijevara visokog društva u kojima se predstavljala kao bogata njemačka nasljednica kako bi pristupila društvenoj i umjetničkoj sceni više klase u New Yorku od 2013. do 2017. godine.

Prevarila je banke, hotele i prijatelje za stotine tisuća dolara pretvarajući se da je bogata društvena osoba. Njezina je priča bila naširoko pokrivena u medijima i nadahnula je iznimno popularnu Netflixovu seriju "Inventing Anna."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 17:57