StoryEditorOCM
ShowbizKAO BLIZANKE

Na reviji Balenciaga na Pariškom tjednu mode pažnju je privukla Nicole Kidman u društvu kćeri Sunday Rose (15)

Piše SCENA SD
27. lipnja 2024. - 21:29
Nicole Kidman i Sunday Rose prije početka revije BalenciagaDenis Guignebourg/bestimage/profimedia/Denis Guignebourg/bestimage/profimedia

Australska glumica Nicole Kidman pojavila se na reviji modnog brenda Balenciaga u Parizu u pratnji svoje 15-godišnje kćerke Sunday Rose, a zbog njihove sličnosti i njenog nevjerovatnog izgleda za svoje godine novinari su pisali kako bi glumicu mogli zamijeniti za sestru tinejdžerke.

@vanityfairfrance La reine est là. Nicole Kidman s’offre une journée mère et fille à Paris à l’occasion du défilé #Balenciaga haute couture. #nicolekidman #hautecouture #tiktokfashion ♬ KEHLANI OUT NOW - Jordan Adetunji

Nicole (57) se pojavila u Balenciaginoj crnoj haljini koja naglašava figuru, a koja je cijelom dužinom bila optočena svjetlucavim perlama. Kosu joj je bila spuštena, a izgled je upotpunila sunčanim naočalama i dijamantnim naušnicama.

Čini se kao da se Sunday Rose inspirisala izdanjem svoje majke te odlučila za crnu baršunastu mini haljinu dugih rukava. Imala je sličnu frizuru, ali je uparila svoju odjeću s crnim štiklama i okruglim sunčanim naočalama. Imala je i crnu torbu. 

Sunday Rose i Nicole ne pojavljuju se često zajedno u javnosti, stoga su sada privukle pažnju fotografa. 

image

Nicole Kidman i  Sunday Rose u društvu prijatelja

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 21:31