StoryEditorOCM
ShowbizPODUDARNOST

Kći Bena Afflecka na misi se predstavila muškim imenom, J. Lo za svoju kći koristi zamjenicu ‘oni‘: evo cijele priče

Piše SCENA SD
10. travnja 2024. - 16:42
Ben Affleck i Jennifer Garner (gore lijevo), Garner s njihovom djecom, kćerima Violet i Seraphine, te sinom Samuelom (gore desno). Kći J. Lo i Marca Anthonyja, Emma (u bijeloj košulji) s partnericom (dolje lijevo). Lopez sa sinom i kćeri u društvu Jane Fonde (dolje desno)AFP, Shutterstock

Kći holivudskih glumaca Bena Afflecka i Jennifer Garner službeno se počela predstavljati muškim imenom.

image

Jennifer Garner  s djecom Violet, Samuelom i Seraphinom (danas Finnom) 2018.

/Shutterstock

Glumci Ben Affleck i Jennifer Garner, koji su bili u braku od 2005. do 2018., roditelji su troje djece: Violet Anne Affleck (19), Seraphine Rose (15) i Samuela Garner Afflecka (12).

image

Jennifer Garner i Ben Affleck kao supružnici 2007. na Zlatnim globusima

/Shutterstock

Upravo 15-godišnja Seraphine odlučila se službeno predstavljati muškim imenom Finn.

Novim imenom predstavila se minulog vikenda, na misi zadušnici za svog djeda Williama, oca Jennifer Garner, koji je prije nekoliko dana preminuo.

Na misi je pročitala odlomak iz Biblije, a obraćanje okupljenima sa propovjedaonice Metodističke crkve u Charlestonu započela je riječima:

"Zdravo, moje ime je Finn Affleck."

Seraphine, koja je sada Finn, bila je odjevena u crno odijelo i bijelu košulju s crnom kravatom, te nosi skroz kratku frizuru.

Finn već neko vrijeme ne nosi žensku odjeću, a mediji pišu kako je srednje dijete Bena Afflecka i Jennifer Garner nebinarno, te su počeli koristiti zamjenicu "oni", kad pišu o njoj, iako se Finn u ni jednom trenutku nije izjašnjavala oko svoga identiteta, osim predstavljanja novim, muškim imenom.

Kako prenose strani mediji, Finn je u odličnom odnosu s Emme Maribel Muñiz, kćeri svoje maćehe Jennifer Lopez. Upravo je i J. Lo nedavno, govoreći o svojoj kćeri Emmi, i za nju upotrijebila zamjenicu "oni".

image

Kći Jennifer Lopez i Marca Anthonyja, Emme Maribel Muniz (u bijeloj košulji), snimljena u veljači na filmskoj premijeri u Los Angelesu

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
image

Jennifer Lopez sa svojom kćeri Emme Muniz na sceni Super Bowla prije tri godine

Timothy A. Clary/Afp
image

Fotograf Patrick Demarchelier, Jennifer Lopez sa svojom kćeri Emmom, te njenim tadašnjim plesačem i partnerom Casperom Smartom na modnoj reviji 2012.

Martin Bureau/Afp

"Posljednji put kad sam nastupala na velikom stadionu, zamolila sam ih da pjevaju sa mnom, ali nisu htjeli" - ispričala je Lopez, misleći na svoju kći Emmu koja je ranije, kao djevojčica, znala zapjevati s njom na sceni.

image

Jennifer Lopez s tadašnjim suprugom Marcom Anthonyjem, s kojim ima sina Maxa i kćer Emmu, 2011. u New Yorku

/Shutterstock
image

Jennifer Lopez na fotografiji staroj 20 godina, iz 2004.

/Photo12 Via Afp
image

Ben Affleck i Jennifer Garner u braku su dobili troje djece, Violet Anne Affleck (19), Seraphine Rose (15) i Samuela Garner Afflecka (12)

Dennis Van Tine/Nurphoto Via Afp
image

Jennifer Garner snimljena prije 18 godina

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 03:12