StoryEditorOCM
ShowbizNOVI STIL

Je li moguće? Supruga Kanyea Westa koja inače šeta polugola pokrivena od glave do pete na aerodromu u Italiji

Piše I. P.
10. lipnja 2024. - 12:34

Kanye West i Bianca Censori snimljeni su na aerodromu u Firenci. Arhitektica i manekenka i supruga slavnog repera bila je odjevena od glave do pete što je za nju neuobičajeno jer inače se pojavljuje u javnosti polugola. 

Kanye i Bianca u Italiji su proveli tjedan dana. Par se vjenčao u prosincu 2022. Od tada Bianca šeta u javnosti u prozirnim majicama, tajicama i haljinama. Prijatelji arhitektice jako su zabrinuti za nju. Smatraju da je kontroverzni reper tretira kao kakvu "dramatičnu umjetničku instalaciju", kako su rekli. 

Nedavno je Bianca neko vrijeme sama provela u rodnoj Australiji. Kako pišu strani mediji tad se odijevala "normalno". Kanye nije bio s njom. Na večeri s roditeljima u Melbourneu nosila je vestu i hlače. 
- Očito je da to njeno polugolo odijevanje u javnosti ima veze s Kanyeom. Kad pogledate fotografije njih dvoje imate dojam kao da je Bianca izgubila razum kad se tako polugola pojavljuje u javnosti. Zato nam je bilo drago vidjeti je u starom izdanju kad je bila u Australiji - kažu prijatelji arhitektice, prenosi Page Six. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 20:26