StoryEditorOCM
Showbiztrending

Hoće li novi hit srpske grupe Hurricane biti popularniji od Grašinog? Po svemu sudeći - hoće! ‘Ajde bre‘ u svega nekoliko sati poslušan gotovo pola milijuna puta

Piše M.P.
24. prosinca 2021. - 10:26
Hurricane from Serbia performs with the song Loco Loco during the first dress rehearsal of the second semi-final of the Eurovision Song Contest on May 19, 2021 in Rotterdam. (Photo by Patrick van Emst/ANP/AFP)/Netherlands OUTPatrick Van Emst

Iako se šuškalo da se članice grupe Hurricane raspadaju izgleda da je to daleko od istine.

Ovogodišnje srpske predstavnice na Eurosongu u četvrtak točno u 14 sati objavile su novu pjesmu koju su nazvale 'Ajde bre'.

Sudeći po pozitivnim komentarima i broju pregleda koji svake minute sve više raste čini se da su djevojke ubole novi hit, a samo je pitanje vremena kad će doći na tron trendinga YouTubea u Hrvatskoj.

Trenutno je na prvom mjestu duet Saše Matića i Jelene Rozge 'Ti i ja', a nova pjesma Petra Graše 'Jel ti reka ko' sad je šesta nakon što je neko vrijeme bila prva.

U dva je tjedna pregledana malo više od milijun puta, a samo za usporedbu 'Adio bre' grupe Hurricane u svega nekoliko sati ima skoro pola milijuna pregleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 10:44