StoryEditorOCM
ShowbizŽIVOTNA PROMJENA

Fani Stipković godinama je živjela u Španjolskoj, a onda se zbog Fernanda Hierra preselila u Meksiko. Sad se sve mijenja

Piše I. P.
6. lipnja 2024. - 09:23

Legendarni nogometaš Fernando Hierro, suprug hrvatske novinarke Fani Stipković i menadžer meksičkog kluba Deportivo Guadalajara, postao je sportski direktor saudijskog kluba Al-Nassr, čija je glavna zvijezda nogometaš Cristiano Ronaldo.

Dugo se šuškalo o angažmanu Španjolca u klubu u kojem igra jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a sad je ta vijest i potvrđena što znači da Fani Stipković uskoro očekuje selidba, piše Story.

Bivša manekenka s Korčule sa suprugom i sedmomjesečnim sinčićem Nicolásom Valentinom živjela je u Meksiku. Fernando Hierro je ugovorom bio vezan za Chivas još dvije godine, no očito je ponuda Al-Nassra bila izdašnija.

Kako pišu mediji, Fani, Fernandu i Nicolásu Valentinu susjedi će biti Ronaldo, njegova partnerica Georgina Rodriguez i njihova djeca.

Fani i Hierro upoznali su se tijekom intervjua koji je s njim radila prije nekoliko godina u Madridu gdje je nakon odlaska iz Hrvatske nastavila graditi novinarsku karijeru. Bivša manekenka i legenda Real Madrida isprva su tajili svoju vezu o kojoj su španjolski mediji dugo špekulirali, a konačna potvrda njihove ljubavi stigla je prije dvije i pol godine na Davis Cupu u Madridu gdje je bivši španjolski nogometni reprezentativac s našom voditeljicom s tribina bodrio Hrvatsku tijekom teniskog meča protiv Rusije. Vrlo brzo nakon što su postali par, tijekom lockdowna zbog pandemije koronavirusa, započeli su zajednički život u Madridu, a Fani se odlično slaže s Hierrovom djecom iz prvog braka, kao što je Hierro osvojio njene roditelje.

Hierro iz prethodnog braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. U jednom od intervjua koji je dao priznao je kako je nakon razvoda krenuo od nule. Fani i Hierro zaručili su se tijekom blagdana u Meksiku. Legendarni nogometaš voditeljicu je zaprosio dijamantnim prstenom iz Tiffanyja. Prije nekoliko godina Fani je pričala o posebnom muškarcu u njenom životu, no tad nije htjela reći da se radi upravo o španjolskoj nogometnoj legendi koja je u konačnici postala hrvatski zet, pisao je Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 08:38