StoryEditorOCM
ShowbizKAKAV PEH!

Dino Petrić je bio spreman ‘ko puška‘ za finale slovenskog ‘Supertalenta‘, a onda je otkrio da ima koronu! ‘Nisam imao ni jedan simptom, šokiran sam!‘. Evo cijele priče

19. prosinca 2021. - 14:30
'Presretan sam zbog svih dobrih komentara, dojmova i ljubavi! To što se događalo stvarno mi je uljepšalo godinu, plasman u finale dao mi je neizmjeran poticaj...'Jaka Bizjak      

Vijest da je talentirani mladi hrvatski pjevač Dino Petrić, porijeklom s otoka Hvara, nakon fantastičnih izvedbi u najgledanijem slovenskom showu svih vremena "Slovenija ima talent" (inačica "Supertalenta" u Hrvatskoj) zbog korone morao propustiti finale ražalostila je njegove fanove.

Kako je Dino posljednju godinu dana dosta glazbeno aktivan u Sloveniji, tugu ne skrivaju ni njegove obožavateljice u toj zemlji.

Hvarskog slavuja je u zvijezde 2015. lansirao hrvatski "The Voice", a u četiri sezone HRT-ove emisije "A strana" brusio je iskustvo.

U Sloveniji se najprije odlično predstavio pjesmom "Meni dobro je" Jana Plestenjaka, a potom i hitom grupe Pop Design "Ko si na tleh".


Zanimljivo je da je te pjesme izveo na slovenskom jeziku, čime je naprosto oduševio publiku i žiri, osobito ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 11:48