StoryEditorOCM
ShowbizNEZGODAN PAD

‘Da mi ne ode pod auto, poletio sam, slab na nogama pao ravno na nos!‘: Ibrica nastradao uoči nastupa na Prokurativama

Piše Ivana Prgomet
5. srpnja 2024. - 11:22

Ibrica Jusić (79) sinoć se na koncertu TBF-a u sklopu Splitskog festivala na Prokurativama pojavio razbijena nosa.

- Malo sam jednoj curi reko da me poljubi i ona umisto da me poljubi odgrize mi pola nosa - našalio se dubrovački kantautor.

- Jučer kad sam došao s puta valjda sam bio umoran, otvorio sam vrata auta i mačak Kiki krenuo za mnom. I da mi ne ode pod drugo auto, a kako sam slab na nogama fala Bogu, spotaknem se i padnem ravno na nos - kaže nam Ibrica koji se onda našalio: "Malo je nastradao nos, ali nije ponos". 

image

Ibrica Jusić jedan je od najvećih ljubitelja životinja na estradi. Njegovo srce jednako pripada i mačkama i psima bez obzira koliko ga to koštalo

Ahmet Kalajžić/Cropix

- Bio sam malo na festivalu slušat TBF, onda sam poslije pošao na prvu pomoć. Opalili su mi tri punta i dobro je, idemo dalje - nastavlja Ibrica. 

U Split je stigao jučer oko 18 sati. Pjesmu "Orlando" predstavit će u nedjelju. Nezgoda se dogodila nakon što je stigao u Split. 

- Niti jedna apoteka nije radila, sve je bilo zatvoreno. Onda su prijatelji u moga Nostroma našli neke selotejpe, malo su me zamaskirali. Ja kažem ako moj Orlando kojeg pjevam na festivalu može bit okovan već godinama, pa mogu se i ja malo zakamuflirati - našalio se Ibrica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 11:23