StoryEditorOCM
ShowbizNe liči na sebe

Sad već izgleda zastrašujuće! Talijanska zvijezda šokirala pojavom u javnosti, ovo je pretužno. A imala je sve...

Piše SCENA SD
10. rujna 2024. - 17:29

Donatella Versace šokirala je pojavom na dobrotvornoj akciji "Caring For Women", održanoj u New Yorku u u sklopu njujorškog Tjedna mode pod vodstvom hollywoodske zvijezde Salme Hayek i njezina supruga François-Henrija Pinaulta.

image
Profimedia

Čuvena modna dizajnerica izazvala je pozornost okupljenih koji su se neugodno iznenadili gotovo zastrašujućim izgledom 69-godišnjakinje. Brojni estetski zahvati i operacije ruinirali su nekadašnju prirodnu ljepoticu (izobličene usne, natečeno lice). 

image

Lice koje oslikava sav burni život koji je imala i koje, usprkos svom botoksu i tretmanima ljepote, izgleda kao lice barem deset godina starije žene nego što Donatella Versace jest

Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Versace je s operacijama započela polovicom 1990-ih. Sestra jednog od najpoznatijih modnih dizajnera svih vremena, Giannija Versacea, koji je usmrćen 1997. godine, od čega se Donatella nikad nije oporavila.

Nakon bratove smrti preuzela je modni imperij, ali i duboko zabrazdila u pakao ovisnosti o kokainu. Donatellin život je od najranije mladosti bio "lepeza visoke mode i najvišeg glamura", ali i alkohola, antidepresiva, kokaina i psihičkih slomova, jer je s Giannijem ušla u odrasli svijet veoma rano.

image
/Shutterstock

"Počela sam s kokainom u 33. godini. Prvi put nisam ništa osjetila, samo mi se nije spavalo. Nastavila sam s konzumiranjem, ali samo na zabavama kada mi braća nisu bila tu. Istina je da se nikad u životu nisam tako ludo provodila! Nisam bila svjesna da sam postala ovisna. Mislila sam da se mogu kontrolirati, ali je kokain kontrolirao mene" – ispričala je jednom. 

Naime, Donatella je dodala da se stanje pogoršalo nakon smrti njenog voljenog brata Giannija.

"Odjednom sam postala novo lice brenda. Nitko, međutim, ne bi želio kupovati i odijevati odjeću koju potpisuje nestabilan i slab kreator, a ja sam to bila. Morala sam se izboriti i pobijediti neman" – dodala je ona.

image

Donatella Versace u svom ateljeu u Milanu 2016.

/Shutterstock

Očito sklona neumjerenosti, Donatella je neumjerenost u opijatima zamijenila neumjerenošću u estetskim zahvatima. Njezine fotografije iz 90-ih i 2000-ih podsjećaju da nije imala razloga biti toliko nezadovoljna i iskompleksirana.

image

Donatella nekad...

Profimedia
image

Donatella 2007. u Milanu s kćeri Allegrom i sinom Danielom dolazi na balet "Thank you Gianni with Love"

Profimedia

Na ovu temu je 2013. rekla da je botoks dio njezina režima ljepote.

"Ne vjerujem da žena treba biti potpuno prirodna" - ustvrdila je Donatella Versace, godinama sinonim za neprirodno.

image

Donatella Versace na događaju se pojavila u društvu Lindsay Lohan

Photo Image Press/zuma Press/profimedia/Photo Image Press/zuma Press/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 10:55