StoryEditorOCM
ShowbizTENISKA ZVIJEZDA

Boris Becker s konobaricom imao seks na stepenicama kluba dok mu je supruga bila trudna, a sad uživa s 23 godine mlađom

Piše I. P.
18. svibnja 2024. - 19:01

Boris Becker pažnju javnosti ponovo je privukao kad su ga fotografirali u društvu zaručnice, 23 godine mlađe Lilian De Carvalho Monteiro.

Inače njih dvoje trenutačno žive u Milanu nakon što je Becker izašao iz zatvora u kojem je bio osam mjeseci zbog financijskih malverzacija.

Par je u vezi već neko vrijeme, a bivši tenisač ima prilično buran ljubavni život iza sebe. 

image

Boris Becker i njegova zaručnica Lilian de Carvalho Monteiro

Julien De Rosa/Afp

Becker se dva puta ženio. Od prve supruge Barbare Becker razveo se 2001. godine nakon što je priznao da je imao aferu dok je njegova supruga bila trudna sa njihovim drugim djetetom.

Naime, Boris je dobio kćerku tijekom afere s konobaricom Angelom Ermakovom 1999. godine. Navodno je Becker ‘spavao‘ s Angelom na stepenicama jednog noćnog kluba dok su oboje bili nadrogirani.

‘Ne bih volio ulaziti u sve detalje, ali otišli smo u stražnju sobu. Ne, to nije bio ormar – ormar je premalen, nemoguće je imati bilo kakvu fizičku aktivnost u ormaru... Našli smo se i se**ali. Nisam imao Angelin broj, nisam imao kontakta i to je bilo to‘, rekao je svojedobno bivši tenisač za kojeg u dokumentarcu o njegovom životu tvrde da je spiskao 100 milijuna funti na plaboyevski način života. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 12:55