StoryEditorOCM
ProstorijaIZ PRVE RUKE

VIDEO Ovaj genijalan recept riješit će vas otisaka prstiju na mat kuhinji i ogledalima, pali bez greške! Pogledajte samo

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2024. - 22:06

Lana Biželj je novinarka koju na Instagramu je prati više od 25.000 ljudi, a ovih dana je objavila video na kojem su joj žene jako zahvalne.

Lana je svoju objavu, naime, posvetila problemu koji mnoge muči, a to su mat kuhinjski ormarići.

Nakon desetljeća "carevanja" kuhinjskih ploha visokog sjaja, posljednjih godina puno se češće, znamo, biraju mat verzije, no mnoge muči njihovo održavanje.

Za razliku od kuhinja koju su naše mame brisale vlažnom krpom bez problema, s mat varijante se svi otisci jako teško skidaju. Lana Biželj ima crnu mat kuhinju i otkrila je recept s kojim vam prsti neće ostajati na frontama i ladicama kuhinje, te vas izluđivati u nikad dovoljno uspješnim pokušajima da ih se riješite.

image
/Shutterstock

"Bez otisaka prstiju na mat površinama i ogledalima! Ne znam koliko traje ovaj efekt jer sam tek jučer isprobala, al‘ u svakom slučaju s nijednim sredstvom se ne čisti toliko lako kao s ovim miksom.

Nakon što očistiš pričekaj par minuta da se skroz osuši prije nego počneš packati. P.s. Vrijedi samo za packanje suhim prstima, ne mokrima. Thank me later“, piše ona u svojoj objavi.

Za smućkati ovaj "miks" potreban vam je: jabučni ocat, sjaj za perilicu za suđe i deterdžent za ručno pranje suđa. Procedura je krajnje jednostavna: pomiješajte dvije žlice sjaja za perilicu za suđe, 2 žlice jabučnog octa i 2 žlice deterdženta za ručno pranje posuđa.

Ulijte smjesu u bocu s raspršivačem i dolijte do vrha vruću vodu. Isprskajte elemente i prebrišite čistom krpom. I to je to!

Pogledajte u videu rezultat koji oduševljava:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 23:46