StoryEditorOCM
ProstorijaSMRDI, SMRDI

Shakiri nije lako prodati svoju vilu na Floridi. Razlog? Neglamurozan i manje luksuzan detalj, ali vrlo ljudski

Piše MOZAIK SD
27. lipnja 2024. - 23:25

Shakira već odavno pokušava prodati  svoju vilu u Miamiju, gdje se nastanila 2022. sa svojom djecom, kako bi se preselila u drugu kuću u istom gradu. Ali to nije tako  tako jednostavno.

Smještena u Miami Beachu, točnije na North Bay Road Driveu, jednom od najekskluzivnijih okruga u tom području, kuća je 2001. godine plaćena 3 milijuna dolara. Luksuzna originalna kuća iz 1951. godine koja ima šest spavaćih soba, sedam kupaonica, teretanu, sobu za biljar i veliki bazen u vanjskom prostoru. Ima i privatno pristanište od 30 metara.

Fantastičan dom, barem u teoriji i na fotografijama, jer se čini da je problem pri prodaji - miris! Telecinco program ‘Fiesta‘ otkrio je što se krije u ovoj vili. Novinar Omar Suárez objasnio je da već mjesecima istražuje što se događa, kako vila u tako ekskluzivnom području ne može pronaći kupca.

Pa, prema njegovim informacijama, ključ je u lošoj obnovi koju je provela Shakira, što dovodi do problema s kanalizacijom: "Svi kupci su se povukli kad su otkrili da je problem sa Shakirinom kućom u tome što je napravila neke loše renovacije. Kupaonice su ispod razine vode, a kad u Miamiju pada kiša, sva kanalizacija iz Miami Beacha završi u Shakirinoj kući."

image

Vila u MIamiju

Rachid Ait/pacific Coast News/profimedia/Rachid Ait/pacific Coast News/profimedia

"Sva kakica u Miamiju završava u Shakirinoj kući i to uzrokuje loš miris i zdravstvene probleme. Investicija bi bila vrlo visoka jer bi se kuća morala podići, a ispod nje bi morala biti izgrađena divovska cijev, a malo je tvrtki koje bi se usudile to učiniti." Dakle, problem nije samo ekonomski, već i pronaći tko bi napravio popravak. Stoga vilu od 2008. pokušava prodati, uvijek bez uspjeha.

"Nitko ne želi ovu kuću", tvrdi Omar Suárez.

image

Shakira

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 23:29