StoryEditorOCM
ProstorijaMALI DOM

Renovirala je dio garaže roditelja i sada živi u novom domu sa svojim zaručnikom: ‘Platila sam samo 1500 dolara‘

Piše MOZAIK SD
25. siječnja 2024. - 19:42

Povratak roditeljima možda ne zvuči kao nešto čime se treba hvaliti. Međutim, mlada žena iz Delawarea pretvorila je maminu i tatinu garažu u ugodnu garsonijeru nalik na "kućicu" za samo 1500 dolara, kao što se vidi u nedavnoj seriji videozapisa na TikToku koji su privukli pozornost drugih hobista za preuređenje doma, piše Dom i dizajn.

- Kada uđete, osjećate se mirno i spokojno, rekla je 24-godišnja Savannah Shockley o svom nekonvencionalnom prebivalištu.

- Vrlo je umirujući i prirodan.

U jednom isječku, Savannah detaljno opisuje transformaciju garaže iz pretrpane, grozne zbrke u neobičan mali kutak s kaučima, stolićima za kavu i slikama.

Savannah, koja je pjevačica u istoimenom bendu "Savannah Band", navodno je bila inspirirana sličnom prenamjenom garaže dok je živjela u Fresnu u Kaliforniji 2022. Detaljno je opisala preuređenu nadstrešnicu za automobil u isječku s više od 4,2 milijuna pregleda.

Nakon što se vratila u Delaware, Savannah je odlučila ponovno organizirati mjesto za automobil u životni prostor.

Stoga je glazbenica, sa svojim zaručnikom, bratom, ujakom i nekoliko prijatelja, otišla u Home Depot i iskeširala 1500 dolara na materijale - otprilike onoliko koliko su ona i njezin dragi trošili na stanarinu svaki mjesec. Zatim su prionuli na posao pretvarajući spartanski nadstrešnicu za automobil u svoj osobni mali dvorac.

Prvo su "izvođači radova" podigli dva zida, ogradivši prostor od 23 četvorna metra u kojem će živjeti i raditi. Nakon postavljanja zida i izolacije, ekipa je postavila pod koji se sastojao od vinilnih ploča s drvenim uzorkom tvrtke Lowe’s.

Srećom, nije morala instalirati vodovod, velike kućanske aparate, pa čak ni kuhinju jer je kuća njezinih roditelja odmah do njih.

- Ovdje imamo hladnjak i mikrovalnu pećnicu, rekla je o svom rasporedu. - Ali također koristimo njihovu kuhinju kad god nam zatreba.

Unatoč tome, ona i njezini sunarodnjaci su radili od jutra do mraka sedam uzastopnih dana jer su "stvarno željeli to obaviti".

- Bili smo tako uzbuđeni, pa smo samo nastavili, izjavila je pjevačica, koja je odlučila obojiti zidove u zelenu boju jer smatra da je "opuštajuća i lijepa".

image

Savannah Shockley

Itssavshock/tiktok

Što se tiče opremanja, u kut sobe je smjestila piramidalnu komodu koju joj je poklonio ujak. Također je postavila vitraž, koji je opisala kao "prekrasan tijekom dana".

Niše su također dekorirane ukrasima s nebeskom tematikom kao što su male zvijezde, mjeseci, kristali itd. — oda su njezinoj opsesiji astrologijom. Sve je upotpunjeno slikama jedrilica, školjki koje je skupljala i drugim elementima s nautičkom tematikom poput antikvarijata na obali.

- Volim boho-plažni ugođaj, rekao je pjevačica. - Živim blizu plaže.

Glazbenica, koja voli ukrašavanje, također je dala osobni pečat ovom mjestu ukrasivši svoj krevetić predmetima kao što su Ukulele i gitare te krila anđela koja je dobila od svoje mame.

Izložena je i svijeća koju je nabavila kad je prije šest godina počela izlaziti sa svojim zaručnikom.

- To su dvije osobe i grle se. One su poput svijeća s dvostrukim plamenom. Oboje smo blizanci i to sam otkrila tjedan dana nakon što sam ga upoznala, rekla je.

Naravno, odaje počast svom novom domu.

- Prijatelji su nam dolazili otkako smo se uselili, rekla je. - Imali smo jam sessione. I svi ga vole!

image

Savannah Shockley

Itssavshock/tiktok
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 18:36