StoryEditorOCM
Prostorijagenijalan prostor

Malo, a opet prostrano! Ovaj stančić od 35 kvadrata uređen je besprijekorno, nevjerojatno je da ima dvije spavaće sobe

Piše D&D
3. kolovoza 2023. - 10:18

Kada pogledate fotografije ovog pomno uređenog jednosobnog stana od 35 četvornih metara s polukatom, izgleda puno veći. Osobito je dobro dizajniran, sa spavaćom sobom na prvoj etaži, koja je doduše malo mala, ali ima još jedan spavaći dio na donjem nivou koji se ne računa kao dio dnevnog boravka, piše Dom i dizajn. 

image
Lundin.se/
image
Lundin.se/
image
Lundin.se/
image
Lundin.se/
image
Lundin.se/

Kao rezultat toga, ovaj jednosobni stan je praktički dvosobni, a unatoč tome što ima samo skromnih 35 kvadrata, može primiti obitelj. Pravo je postignuće vlasnika koji su nekadašnju ostavu pretvorili u jednokrevetnu spavaću sobu. Nema prozora, ali pruža zaista miran prostor, idealan za dječju sobu.

Bezvremenski dekor koji čine pretežno bijela i crna boja, pojačan je akcentima zelene i oker boje. Ovaj pomno uređeni stan nalazi se u Göteborgu, a kao i u mnogim europskim gradovima, cijena kvadrata posljednjih godina vrtoglavo raste. Iako ne doseže visine Stockholma (koji je po cijeni usporediv s Parizom), proračun za kupnju nekretnine još uvijek je vrlo visok.

image
Lundin.se/
image
Lundin.se/

Optimizacijom površine, kao u ovom slučaju, možete dobiti prostor za život s djetetom barem nekoliko godina, na manje od 40 kvadrata.

image
Lundin.se/
image
Lundin.se/
image
Lundin.se/
image
Lundin.se/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 08:23