StoryEditorOCM
PanoramaSNIMLJENA NA TRIBINI

Valentina ne prolazi nezapaženo, a na ovim fotkama starim 15 godina jedva biste je prepoznali! I Livaju. Djeca su bili

Piše M. K.
23. rujna 2024. - 17:01

Na utakmici Lokomotive i Osijeka pojavila se i poznata sportska novinarka i voditeljica, nekadašnja Kraljica Dalmacije, ali i nekadašnja djevojka Marka LivajeValentina Miletić, koja na tribinama nije mogla proći nezapaženo.

Valentina plijeni pažnju gdje god se pojavi, ali ne samo svojim nedvojbeno atraktivnim izgledom, nego i znanjem koje je itekako izbrusila u sektoru kojim se bavi.

image

Valentina Miletić vikend je provela na nogometnim tribinama: na nedjeljnoj utakmici Lokomotiva - Osijek 

Ronald Goršić/Cropix

Gledamo je kao novinarku i voditeljici na Max Sport televiziji, a upravo njoj je i trener Hajduka Gennaro Gattuso otvorio dušu nakon pobjede Hajduka nad Dinamom na temu odnosa u klubu, Nikole Kalinića i ostalih "vrućih" pitanja.

Živimo u društvu u kojem mnogi misle da mi je mjesto u kuhinji, a to što me zovu najzgodnijom novinarkom, to je bonus

Splićanka je, u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ovoga proljeća, na pitanje novinarke: "Nikad se po vama ne da naslutiti za koji klub navijate?" zanimljivo odgovorila:

"Od početka sam se odlučila za takav pristup i drago mi je da jesam, jer se na apsolutno svakom stadionu osjećam ugodno, poštujem svačiju ljubav prema dresu koji je za njega na neki način svet i osjetim zbog toga i respekt s druge strane. Nisam tamo da podilazim bilo kome ili da tražim priliku da nagazim drugog, a i vjerujte mi da nakon toliko odgledanog nogometa na kraju jedino čime se zamaram jest to kako ću odraditi svoj dio posla".

image

Našem je fotoreporteru pozirala ovog proljeća na Poljudu pred utakmicu Hajduk - Dinamo

Joško Šupić/Cropix

Upitana smetaju li joj etikete "jedne od najljepših i najzgodnijih novinarki" i pada li time u drugi plan ono čime se profesionalno bavi, Valentina je odgovorila:

"Ne smeta mi. Ne volim kad neke žene to tako predstavljaju, jer nisam sigurna da ima puno onih koje bi se odrekle toga takozvanog ‘utega‘. Gledam to kao bonus i ne mislim da ostalo pada u drugi plan, zbog toga što ovo nije posao u kojem možete opstati samo na osnovi izgleda. Ovaj posao živite doslovno svaki dan, vikend, blagdan, čak i na godišnjem meni dan počinje i završava s nogometom. Lijepih ljudi ima svugdje, ali za uspjeh treba puno više..." - poručila je Valentina koja je davne 2011. godine bila djevojka i tada najveće mlade Hajdukove zvijezde, danas apsolutno velikog nogometnog imena i najboljeg strijelca HNL-a, Marka Livaje.

image

Marko Livaja i tadašnja djevojka Valentina Miletić snimljeni 2011.

Vladimir Dugandžić/Cropix

U to vrijeme, vrijeme ljubavi s Valentinom, Marko je, kao jedan od najtalentiranijih mladih igrača Hajduka karijeru nastavljao graditi u Interu iz Milana i imao je samo 18 godina. Valentina je bila koju godinu starija i zapravo su oboje, kad ih gledamo na tim 15 godina starim fotografijama iz arhive Slobodne Dalmacije, bili - djeca.

image

Valentina Miletić i Marko Livaja na fotografiji iz 2011.

Vladimir Dugandžić/Cropix

Valentina je već nosila titulu Kraljice Dalmacije, ali od ondašnjih dana do današnje titule uspješne sportske reporterke, Splićanka se profilirala i sazrela, a godine od onda do danas svrsishodno iskoristila.

Na Marka Livaju, na ovu temu, ne treba ni trošiti riječi.

image

Valentina Miletić pozirala je kao fotomodel u vrijeme dok je nosila titulu Kraljice Dalmacije 2012.

Branimir Boban/Cropix
image
Ranko Šuvar/Cropix
image

Valentina na stadionu na Rujevici

Ronald Goršić/Cropix
image

Valentina Miletić na radnom zadatku

Damir Škomrlj/Cropix
image

Prije nego je stala pred tv kamere zanat je brusila kao radijska voditeljica

Vojko Bašić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 18:28