StoryEditorOCM
PanoramaKAKAV BISER

U ovu vilu u selu pokraj Omiša uloženi su milijuni, nitko nije očekivao ovakav biser u kršu: stranci su plesali od sreće

Piše mozaik sd
15. rujna 2023. - 18:07

Aurora Lovestrand, poznata kanadska modna blogerica, boravila je s partnerom u jednoj vili nedaleko Omiša, u mjestu Tugare. I dok su ovo ljeto svi kukali zbog cijena, Kanađanka, njezin dečko i šest prijatelja bili su itekako zadovoljni.

image

Tik Tok

- Ova vila je otkriće, odlična, a cijena je bila više nego prihvatljiva. Ako tražite neki smještaj u Hrvatskoj, ovaj Airbnbov je bio samo takav pogodak. Odličan je za veću grupu, cijena je bila puno prihvatljivija od drugih opcija za grupu naše veličine. Imaju bazen, saunu, sve je lijepo, prostrano i moderno. Zaista smo zadovoljni - navela je Aurora.

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

U videu se doslovce vidi kako stranci plešu od sreće kad su ušli u vilu.

image

Tik Tok

Napisala je i da ovo nije reklama, nego je samo htjela pomoći ljudima koji traže smještaj u Hrvatskoj.

image

Tik Tok

A koliko su platili? Oko 550 eura po noći, dakle samo 70 eura po danu po osobi.

@auroralovestrand this was such a hidden gem! perfect for a big group- save for your trip to croatia ✈️   added a link to my croatia IG story highlight!  #airbnb #croatia #luxuryhomes #airbnbfinds #greenscreen ♬ original sound - Aurora Lovestrand

- Vila Top Hill Tugare, grijani infinity bazen, jacuzzi, sauna, pet spavaćih soba s vlastitim kupaonicama, balkoni s pogledom na more i planine, kao i sezonski vanjski bazen, sauna i hidromasažna kada. Ovaj objekt nudi pristup terasi, stolni tenis, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi.

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

Ova vila uključuje pet spavaćih soba, kuhinju s perilicom posuđa i pećnicom... - navodi se u opisu vile.

Inače, Tugare je mjesto u Srednjim Poljicima, administrativno u sastavu grada Omiša. Čine ga zaselci: Ume (Hume), Podume (Podhume), Račnik, Čažin Dolac, Truša, Dočine, Pasike, Orebić, Osić, Zastinje, Gajine, Vodičko i Prokop. Od navedenih zaseoka napušteni su Ume, Osić i Orebić. Tugare su smještene između dva ogranka Mosora: Mošnice na jugu i Očura na sjeveru.

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:32