StoryEditorOCM
PanoramaISPOD KAPUTA

U avionu mu, pored susjeda na sjedalu 16C, besramno pružila zadovoljstvo ‘ručnim radom‘: ‘Mogao mu se vidjeti!‘

Piše mozaik sd
27. rujna 2024. - 14:00

Nestašni i zaljubljeni Bradley Smith (22) i Antonia Sullivan (20) došli su na ludu ideju tijekom leta EasyJetom u ožujku ove godine dok su se sa sunčanih Tenerifa vraćali u rodnu Englesku. Mladi par smatrao je da bi bilo baš dobro prionuti na "ručni rad" samo nekoliko minuta nakon polijetanja, a zbog te "pametne ideje" sada su završili na sudu.

Zaljubljeni Bradley i Antonia uhvaćeni su na djelu tijekom leta s Tenerifa u Bristol na popunjenom letu, a nestašna "akcija" dogodila se na sjedalima 16A i 16B.

Nedugo nakon što je njihov zrakoplov poletio, Smith je od svoje djevojke zatražio "da mu ga izd***", a ona je nakon toga prekrila njegovo krilo s nekoliko kaputa i bacila se u akciju.

Troje putnika koji su se nalazili oko njih, uključujući i njihovog nesretnog susjeda u sjedalu 16C, zgroženo je promatralo što se događa njima pred nosom, a onda su pozvali stjuardese i prijavili cijeli slučaj osoblju u zrakoplovu. Po izlasku iz zrakoplova, dočekala ih je policija.

"Nakon nekoliko minuta svjedok je bio svjestan da je par premjestio neke kapute preko Smithova krila, a zatim su uslijedili snažni pokreti ruku ispod kaputa. Svjedok koji je sjedio pokraj njih mogao je vidjeti što se događa, dok su majka i kći tinejdžerica koje su sjedile iza para također mogle vidjeti što se događa", izjavila je tužiteljica Maree Doyle na sudu za prekršaje u Bristolu, piše The Sun, a prenosi Jutarnji list.

Dodala je i da je tinejdžerica, koja je sjedila iza para, rekla svojoj majci da muškarcu može "vidjeti spolni organ", što je bijesnu majku navelo da se i sama požali osoblju u zrakoplovu.

Sullivan se pak opravdavala stjuardesama da je "samo trljala Smithovu nogu." No, prilikom izlaska iz zrakoplova nestašni je par ispratio upravitelj EasyJeta zajedno s policajcima, koji su ih priveli na kriminalističku istragu.

Danas su se oboje izjasnili krivima po jednoj točki optužnice za vrijeđanje javnog reda i mira počinjenjem seksualnog čina na javnome mjestu.

Smithu je naređeno da odradi 300 sati društvenokorisnog rada, a Sullivan je dobila 270 sati. Također im je naređeno da moraju platiti odštetu u iznosu od 100 funti svakom od tri svjedoka.

"Možemo potvrditi da je let za Bristol dočekala policija po dolasku, a razlog je bilo ponašanje dvoje putnika u zrakoplovu", potvrdila je glasnogovornica EasyJeta za The Sun, a prenosi Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 14:05