StoryEditorOCM
PanoramaBojite se klaunova?

Trailer ovog horora nije za osjetljive gledatelje: glavnom glumcu je pozlilo na snimanju zbog jedne brutalne scene

Piše Marko Njegić
29. kolovoza 2024. - 17:43

Horor serijal "Terrifier" scenarista i redatelja Damiena Leonea vraća se ovog listopada u kina s trećim dijelom, a tim povodom pušten je puni foršpan nakon nedavnog "teaser trailera". 

Fanovi strave i užasa dobit će ono što su očekivali od "Terrifiera 3", ali i puno više, sudeći po sekvenciji koja motornom pilom rekreira tuš-scenu "Psiha". 

Kratki sinopsis je slijedeći: klaun Art pokreće kaos u okrugu Miles dok njegovi stanovnici mirno tonu u san na Badnjak. Dakle, Art će ovaj put "ukrasti" Božić u filmu koji izlazi u sezoni Noći vještica, a imao je znatno veći budžet u odnosu na prethodnike.

Prvi "Terrifier" koštao je samo 55.000 dolara, drugi je, pak, imao budžet od 250.000. Taj nastavak, "Terrifier 2", najzaslužniji je za popularnost klauna Arta, zaradivši 15.1 milijuna dolara u svjetskim kinima, što je nekih 60 puta više od uloženog. 

David Howard Thornton ponavlja ulogu klauna Arta, a glumac je priznao da mu je pozlilo na snimanju trećeg dijela zbog jedne brutalne scene i da je umalo povratio. Thorntonovo priznanje možda je i bolja reklama za "Terrifiera 3" od ovog "trailera". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 14:53