StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Tjedni horoskop: Blizanci su u nesporazumima, Djevicama su ljubavne veze intenzivne i burne, Jarci vjeruju u sebe...

Piše MOZAIK SD
14. siječnja 2024. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Posao će vam biti na prvom mjestu. Ambiciozni ste i željni dokazivanja pa ćete biti spremni na mnoga odricanja u svrhu ostvarenja cilja. To će zahtijevati i žrtvovanje privatnog života, za što partner i bližnji neće imati mnogo razumijevanja. Stres kojem ćete biti izloženi dovest će do psihosomatskih smetnji.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Imate raznolike interese, radoznali ste i željni novih spoznaja. Družit ćete se s ljudima koje ćete upoznati na fakultetu, tečaju ili radionici. Zajednički interesi bit će dobar temelj za zasnivanje prijateljstva, a s vremenom možda i za nešto više. Školarci i studenti ostvarivat će zavidne uspjehe prilikom polaganja ispita.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nećete biti raspoloženi za razgovor, što će dovesti do nesporazuma u vezi. Ne možete očekivati da vam partner čita misli i ljutiti se ako ne napravi ono što želite. Komunicirajte jasnije i ne posežite za pasivno-agresivnim obrascima ponašanja. Privlačit će vas pomisao na investiranje novca, no nemojte biti brzopleti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Poslovne aktivnosti zahtijevat će suradnju s kolegama, što vam neće dobro sjesti. Frustrirat će vas što ne držite sve konce u rukama i što vaši rezultati ovise o drugima, pa ćete biti pomalo bahati i nespremni na dogovor. I na intimom planu bit ćete tvrdoglavi pa će vas partner i bližnji optužiti da ste teški za suživot.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Zdravlje je osjetljivo, a vaše neuredne navike i izloženost stresu odigrat će u tome veliku ulogu. Započet ćete dijetu ili odbaciti cigaretu, ali nećete imati dovoljno odlučnosti i upornosti da ustrajete u odluci. Udružite se s nekim tko ima iste probleme poput vas i zajedno se borite protiv poroka. Smanjite obim obaveza.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Ljubavne veze bit će intenzivne i burne. Nećete moći bez dragoga, ali će vas njegovo ponašanje istovremeno izluđivati. To će dovesti do čestih rasprava, ali i strastvenih pomirenja. Samci će biti neodoljivi pa će lakoćom zavesti simpatiju. Poslovne okolnosti su sjajne. Posvetite se ostvarenju ciljeva, zvijezde vas podržavaju!

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Bit ćete kritični i gajiti velika očekivanja koja neće biti lako zadovoljiti. To će se odraziti na odnose s bližnjima, koji će biti na rubu svađe. Ne pronađete li način da izbacite iz sebe nervozu i frustracije, bit će teško izbjeći nepotrebne sukobe i na poslu. Samcima će se svidjeti osoba koja će ih nasmijavati.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Često ćete izlaziti, a tom ćete prilikom upoznati zabavnu i duhovitu osobu s kojom ćete se brzo zbližiti. Vezani, provedite što više vremena s dragim. Otiđite na koncert ili romantično putovanje. Radni dani bit će dinamični i puni susreta i dogovora. Krasit će vas razvijene socijalne vještine pa će vam ležati rad s ljudima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Ako ste u zadnje vrijeme pretjerali s hranom, odlučit ćete skinuti suvišne kilograme. Uz pravilnu prehranu i više kretanja brzo ćete stati u željeni konfekcijski broj. Novčane prilike zahtijevaju oprez. Ne kupujte nepotrebne stvari i pametnije planirajte troškove. Parovi će uživati u skladu i romantici, a neki će proslaviti zaruke.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Nećete se bojati neuspjeha jer ćete vjerovati u sebe, a krasit će vas i velika radna energija te entuzijazam koji neće dozvoliti odustajanje. Pred vama su veliki poslovni uspjesi, a pred nekima i promjena posla ili čak karijere. U vezama će do izražaja doći vaša dominantna i posesivna priroda, no pokušajte je držati pod kontrolom.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Umor će vas ometati u radu i obavljanju kućanskih obaveza, a mnogima će nesanica otežati svakodnevno funkcioniranje. Odrecite se kave i kasnih obroka i pokušajte se opustiti meditacijom ili jogom. Nekima će pomoći uzimanje magnezija prije odlaska na počinak. Intimna zbivanja bit će povoljna. Doprijet ćete do simpatijinog srca.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Održavajte skladne odnose s kolegama. Nećete biti u mogućnosti odraditi neke dijelove posla, ali ni napredovati bez podrške okoline. Privatni život obilježit će izlasci i druženja. Stalno ćete izbivati iz kuće, što bi moglo nepovoljno utjecati na odnos s voljenim. Odobrovoljit ćete ga uključite li ga u svoj društveni život.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

Dominik Livaković (9. siječnja 1995.)

Hrvatski nogometni reprezentativac, vratar Fenerbachea i odnedavna otac, pripadnik je Jarca. Rođen 9. siječnja 1995., pod utjecajem tog znaka marljiv je, odgovoran i ambiciozan. Mars u Djevici ističe njegovu radnu etiku i profesionalnost. Velik je radnik i perfekcionist, koji želi biti odličan u svom poslu, no istovremeno je skroman i čvrsto stoji na zemlji.

Zagrljaj Sunca s Neptunom i Uranom znak je karizme i dobronamjernosti, dok blizina Venere i Jupitera u Strijelcu govori da je optimističan, velikodušan i uvijek spreman pomoći. Pred njim je nezaboravna godina puna povoljnih prilika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:45