StoryEditorOCM
PanoramaPARADA U BIJELOM

Snježni outfit Meghan Markle koja opet živcirala palaču: evo koliko joj košta kombinacija, džemper je ‘najpapreniji‘!

Piše M. Č.
15. veljače 2024. - 21:10

Sljedećeg tjedna su, opet, školski praznici, smišljeni kako bi roditelji mogli s djecom negdje uživati u zimskim radostima. Pitanje je koliko će u tome uspjeti s obzirom na toplo vrijeme, ali sigurno će biti onih koji će se uputiti na inozemna skijališta na kojima snijega ne manjka.

Sve ljubiteljice snijega, koje su manje za jurnjavu na skijama, a više za šetnju i ispijanje pića na ugodnom zimskom suncu, možda inspiraciju za kupovinu skijaške odjeće i obuće na aktualnim sniženjima mogu pronaći u kombinaciji u kojoj se Meghan Markle, supruga princa Harryja, pojavila u Kanadi.

Ona i Harry su iz sunčane Kalifornije privatnim zrakoplovom odletjeli u snježnu Kanadu, kako bi s domaćinima obilježili godinu dana do početka sljedećih Invictus igara, koje će se dogodine prvi put održati sa zimskim sportovima.

Nasmijana Meghan se na padinama Whistlera u Britanskoj Kolumbiji pojavila u "bucama" Sorel Joan of Arctic koje koštaju 240 dolara, ali se trenutačno mogu pronaći i na sniženju, i bež dugoj podstavljenoj jakni Calvin Klein Quilted Maxi Puffer, čija je cijena 295 dolara.

image

Meghan je na kanadski snijeg izašla u čizmama Sorel Joan of Arctic koje koštaju 240 dolara 

-/Instar Images/Profimedia

Uz to je nosila bijele jeans hlače i prljavobijeli kašmirski džemper koji košta 675 dolara, kombinaciju je upotpunila crna kašmirska kapa brenda Burberry, a oči je štitila velikim crnim sunčanim naočalama.

image

Meghan Markle i princ Harry su u Kanadi na obilježavanju godinu dana do početka sljedećih Invictus igara

Andrew Chin/Getty Images Via Afp

Princ Harry, čija odjeća je malo kome zanimljiva, bio je u puno jednostavnijem izdanju – jeansu, kratkoj crnoj Eddie Bauer jakni i sivoj kapi.

Njihov dolazak i druženje s ranjenim vojnim veteranima koji će nastupiti na Invictus igrama sljedeće godine cijelo vrijeme su pratili snimatelji s kamerama, pa ne treba sumnjati da će trodnevni boravak u Kanadi biti dio nekog budućeg dokumentarca, bilo o Invictus igrama ili njihovom životu.

image

Meghan se nakon devet mjeseci u javnosti pojavila sa zaručničkim prstenom koji je navodno bio na popravku 

Eyevine/Profimedia

Kad su izlazili na skijaške terene Whistlera, uz Harryja i Meghan je bio Will Reeve, 31-godišnji voditelj u programu Good Morning America mreže ABC, pa se špekulira kako bi mogao biti u pitanju i neki novi intervju.

Will je sin pokojnog Christophera Reeva, mnogima najpoznatijeg po ulozi Supermana, a dosad je u karijeri pratio nekoliko priča vezanih za kraljevsku obitelj, uključujući i intervju s novinarom Omidom Scobiejem, kojeg se smatra neslužbenim Meghaninim i Harryjevim glasnogovornikom.

Streaming servis Netflix, s kojim Harry i Meghan imaju ugovor vrijedan navodno sto milijuna dolara, a koji ističe dogodine, potvrdio je da kamere koje su pratile par nemaju nikakve veze s Netflixom.

image

U Whistleru su uz Harryja i Meghan bili snimatelji i Will Reeve, voditelj u programu Good Morning America mreže ABC, pa se špekulira kako bi mogao biti u pitanju i neki novi televizijski intervju 

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Prvi put u devet mjeseci, piše Daily Mail, Meghan se u javnosti pojavila sa svojim zraučničkim prstenom vrijednim 175.000 dolara. Prema pisanju magazina People, Meghan nije nosila prsten jer je bio na popravku nakon što su malo oslabili držači dragog kamenja, a šteta bi bilo izgubiti veliki dijamant ili dva manja koja potječu iz kolekcije nakita pokojne Harryjeve majke, princeze Diane.

Harry je zaprosio Meghan u studenome 2017. godine, a u međuvremenu je ona nekoliko puta prepravljala originalni dizajn.

image
Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia

Put u Kanadu događa se nakon velike bure i brojnih kritika koje su Harry i Meghan izazvali novim nazivom svoje web stranice - Sussex.com – čime su, tvrde kritičari, iznevjerili dogovor s pokojnom kraljicom Elizabetom II., postignut kad su prije četiri godine napuštali kraljevsku obitelj i preselili se u Kaliforniju.

Usprkos dogovoru da neće koristiti svoje titule u komercijalne svrhe, Harry i Meghan novom stranicom, na kojoj je njezin grb kojeg je kraljica odobrila kad se udavala za Harryja, nastavljaju profitirati od povezanosti s kraljevskom obitelji, a sada se doznalo i da za svoju djecu, princa Archieja i princezu Lilibet, nakon lanjske krunidbe kralja Charlesa III., Harryjevo oca, koriste prezime Sussex umjesto Mountbatten-Windsor, koje je upisano u njihove rodne listove.

Hoće li i kako kralj Charles, koji se liječi od neimenovanog oblika raka, i kraljevska obitelj reagirati na novu web stranicu, tek će se vidjeti. U Velikoj Britaniji sve su glasniji zahtjevi da se Harryju i Meghan oduzmu sve kraljevske titule...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 17:13