stdClass Object ( [id] => 1373448 [title] => Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Postaje jezivo, sve podsjeća na priču s Lady Di... [alias] => princeza-kate-jutros-se-ukazala-no-teorije-zavjere-i-dalje-se-roje-postaje-jezivo-sve-podsjeca-na-pricu-s-lady-di [catid] => 423 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Izgledajući sretno, zdravo i opušteno, princeza Kate je u subotu odabrala nekoliko proizvoda u omiljenoj lokalnoj poljoprivrednoj trgovini nekoliko kilometara udaljenoj od njezina doma, Adelaide Cottagea, na imanju Windsor.

Drugi kupci bili su iznenađeni kad su vidjeli Kate, uz koju je bio suprug, princ William, nakon što su navodno ranije tog jutra gledali sportske aktivnosti svoje djece, desetogodišnjeg princa Georgea, osmogodišnje princeze Charlotte i petogodišnjeg princa Louisa.

Djeca nisu bila s njima, a izjave očevidaca ukazuju na to da se princeza od Walesa, koja je sredinom siječnja imala operaciju abdomena, sasvim dobro oporavlja i da bi se uskoro mogla vratiti službenim obvezama.

Mnogi su ovo njezino najnovije (privatno) pojavljivanje dočekali s radošću, drugi nastavljaju pitati zbog čega palača službeno još ništa ne objavljuje, još uvijek se ne zna s kakvim se zdravstvenim problemima Kate suočavala, ni kada će se vratiti dužnostima.

Sve to je zapravo u skladu s onime što je Kensingtonska palača objavila u siječnju. U priopćenju je navedeno da je Kate uspješno operirana, da će u bolnici ostati deset do 14 dana i potom se vratiti u svoj dom u Windsoru, gdje će nastaviti s oporavkom koji bi mogao potrajati dva do tri mjeseca. Rečeno je i da će se službenim dužnostima buduća britanska kraljica vratiti ovisno o preporukama medicinskih stručnjaka, ali ne očekuje se da će to biti prije Uskrsa.

---

image

Princeza Kate još se oporavlja od teške operacije sredinom siječnja

AFP
---

U priopćenju je navedeno kako Kate cijeni zanimanje koje će objava o njezinoj operaciji izazvati, ali nada se da će javnost razumjeti njezinu želju da se zadrži najveća moguća normalnost za njezinu djecu i da informacije o njezinu zdravstvenom stanju ostanu privatne.

No, usprkos toj objavi, vrlo brzo su u javnosti, osobito na društvenim mrežama, krenule spekulacije i pitanje "Gdje je nestala Kate?", kao i gomila teorija zavjere, među kojima su bile i one da je zapravo u komi, da se oporavlja od operacije podizanja stražnjice, da nije dobro obavljen neki estetski zahvat na licu pa su trebale "popravke"; neki su se šalili da sigurno nastupa u showu "The Masked Singer" ili da su je izbacili iz kraljevske obitelji...

Kontroverzna fotošopirana fotografija Kate s djecom, objavljena na Instagramu u povodu Majčina dana, samo je dolijevala ulje na vatru, a s obzirom da na fotografiji Kate ne nosi zaručnički i vjenčani prsten, svim ostalim spekulacijama priključile su se i one da se princeza skriva od javnosti zbog bračne krize izazvane Williamovom aferom s lady Sarah Rose Hanbury.

Potom se pojavila i priča kako je Kate imala aferu s Thomasom Kingstonom, koji je nedavno tragično preminuo u dobi od 45 godina. Thomas je bio suprug lady Gabrielle Windsor, kćeri princa Michaela od Kenta, prvog rođaka pokojne kraljice Elizabete II.

---

image

Posljednjih dana pojavili su se i tračevi da je princeza Kate imala aferu s Thomasom Kingstonom, pokojnim suprugom lady Gabrielle Windsor. Vjenčali su se u svibnju 2019. godine

AFP
---

Kingston se bavio financijama, bio je direktor tvrtke "Devonport Capital", koja se specijalizirala za financiranje tvrtki koje djeluju u ekonomijama kriznih područja, a svojedobno je radio i u Bagdadu, kao pregovarač je sudjelovao u oslobađanju talaca nakon što se priključio odjelu diplomatskih misija ministarstva vanjskih poslova.

Pokojni Kingston navodno je prije petnaestak godina vrlo kratko bio u vezi s Kateinom sestrom Pippom Middleton, a da je zaista imao aferu s Kate, u što nitko ne vjeruje, William sigurno ne bi, zajedno s brojnim drugim članovima kraljevske obitelji, bio na pogrebu ljubavnika svoje žene.

Što se tiče Williamove navodne afere s lady Rose Hanbury, taj trač svako malo ispliva na površinu nakon što ga je prije nekoliko godina pokrenuo gastronomski kritičar Giles Coren u pijanom stanju objavivši tweet o prinčevoj aferi. Poslije je priznao da je to izmislio i ispričao se, opravdavajući se da je to bila šala, "satira", ali tabloidi i društvene mreže uhvatile su se priče i ne puštaju je.

Možda je slučajnost, a možda i nije, da je Coren bio, ili još uvijek jest, u prijateljskim odnosima s bivšom američkom glumicom Meghan Markle, suprugom princa Harryja. Ne čudi stoga da su mnogi uvjereni da je Meghan imala prste u toj objavi o Williamovoj aferi s lady Rose. Navodno je Meghan, koja nije bila na jednom državnom banketu, bila bijesna jer je Harry sjedio pokraj lady Rose, bivše manekenke, pa je s prijateljem Gilesom izmislila priču o ljubavnoj vezi Williama i Rose...

---

image

William i Kate srdačno se pozdravljaju s Davidom, markizom od Cholmondeleyja, i njegovom suprugom Rose prilikom dolaska na humanitarnu gala večeru na njihovu imanju Houghton Hall u lipnju 2016. godine

Profimedia
---

Inače, Rose se 2009. udala za Davida, 7. markiza od Cholmondeleyja, čija je obitelj stoljećima povezana s kraljevskom obitelji, a njihovo imanje, Houghton Hall, blizu je Kateine i Williamove rezidencije. Kralj Charles III. je markiza Cholmondeleyja postavio na stalnu dužnost "lord-in-waiting", što je svojevrsni muški ekvivalent dvorskoj dami, osobni pratitelj koji je prisutan na različitim kraljevskim događajima tijekom Charlesove vladavine.

Uz to je mladi lord Oliver, jedan od Roseinih i Davidovih 14-godišnjih sinova blizanaca, bio počasni paž na Charlesovoj krunidbi u svibnju prošle godine i stajao je pokraj princa Georgea, Kateina i Williamova sina, koji je također bio počasni paž na djedovoj krunidbi. Zaista je teško povjerovati da bi Charles na takav način ponizio voljenu nevjestu Kate i takve dužnosti povjerio mužu i sinu navodne Williamove ljubavnice.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako su Kate i William uzdrmani i duboko razočarani spekulacijama o njihovu braku koje se vrte na društvenim mrežama. Insajderi kažu kako su te priče okrutne, osobito dok njih dvoje s djecom prolaze kroz najteže obiteljsko razdoblje, ne samo zbog Kateina zdravstvenog stanja, nego i zbog borbe s rakom kralja Charlesa.

William je povrijeđen tretmanom i suludim teorijama zavjere u dijelu medija i na društvenim mrežama vezano uz Kate i u tome vidi elemente koje je i njegova pokojna majka, princeza Diana, iskusila dok su je mediji proganjali.

---

image

Princ William i princeza Kate s djecom na lanjskoj misi na Uskrs. Spekulira se kako bi se Kate, koja je u siječnju imala operaciju abdomena, prvi put službeno u javnosti mogla pojaviti baš na Uskrs

AFP
---

Kate bi se možda mogla službeno u javnosti pojaviti na Uskrs, prilikom obiteljskog dolaska na misu u kapelici sv. Jurja u dvorcu Windsor, što fotoreporteri i snimatelji mogu snimati. Prošle godine je cijela obitelj stigla zajedno, bilo je to prvi put da je mali princ Louis bio na uskrsnoj misi.

Spekulira se kako bi se Kate javnim dužnostima mogla vratiti nakon 17. travnja, kad djeca ponovno krenu u školu nakon uskrsnih praznika, tijekom kojih ni William neće preuzimati nikakve službene dužnosti.

No možda se Kate pojavi i prije, a neki dobro upućeni komentatori predviđaju da bi tijekom susreta s ljudima mogla, kao i William, nešto više reći o svom zdravstvenom stanju, ali da će to biti tek kad ona za to bude zaista spremna, ona će o tome odlučiti i neće biti nikakvog požurivanja.

Isto tako se očekuje, bez obzira na nedavni fijasko s fotošopiranom fotografijom za Majčin dan, da će Kate i William nastaviti s tradicijom objavljivanja novih rođendanskih fotografija svoje djece i objaviti fotografiju princa Louisa u povodu njegova šestog rođendana 23. travnja. Jedino nije poznato hoće li, kao i u brojnim dosadašnjim prigodama, fotografiju snimiti Kate ili će se osloniti na profesionalca...

---

image

U ožujku prošle godine Kate je bila na misi u povodu dana Commonwealtha. Ove godine je propustila taj događaj, jednako kao i kralj Charles, koji se liječi od raka

AFP
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Mnoge su bizarne, a evo i zašto - ovo su činjenice [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => otelo se kontroli [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [36] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) ) [extra_fields_search] => Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Mnoge su bizarne, a evo i zašto - ovo su činjenice otelo se kontroli 2 0 7071 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-03-18 13:33:16 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-03-18 21:10:11 [modified_by] => 3163 [publish_up] => 2024-03-18 20:07:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 423 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Panorama [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Mnoge su bizarne, a evo i zašto - ovo su činjenice [metadata] => robots= author= title=Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Postaje jezivo, sve podsjeća na priču s Lady Di... page_title=Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Postaje jezivo, sve podsjeća na priču s Lady Di... [metakey] => Kate Middleton, princ william, princeza diana, kraljevska obitelj [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/03\/18\/26802271.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/26802225.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/26800934.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/25495466.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/25214658.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/25125847.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/24837968.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/24503056.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/24356896.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/26667980.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/26800603.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/26800613.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/26800615.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/18\/26800623.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["ilustracija\/AFP","Kate Green\/Anadolu Via Afp","AFP, Profimedia","AFP","AFP","AFP","AFP","AFP","AFP","AFP","Profimedia","Profimedia","Profimedia","AFP"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Tra\u010devi su se omakli kontroli...<\/p>","","","

Princ William i princeza Kate s djecom na lanjskoj misi na Uskrs. Spekulira se kako bi se Kate, koja je u sije\u010dnju imala operaciju abdomena, prvi put slu\u017ebeno u javnosti mogla pojaviti ba\u0161 na Uskrs<\/p>","

William i Kate, ka\u017eu dobro upu\u0107eni izvori, uzdrmani su i razo\u010darani spekulacijama o njihovu braku<\/p>","

Princeza Kate jo\u0161 se oporavlja od te\u0161ke operacije sredinom sije\u010dnja<\/p>","

Princeza Kate na krunidbi kralja Charlesa III. u svibnju pro\u0161le godine<\/p>","

U o\u017eujku pro\u0161le godine Kate je bila na misi u povodu dana Commonwealtha. Ove godine je propustila taj doga\u0111aj, jednako kao i kralj Charles, koji se lije\u010di od raka<\/p>","

William i Kate na dodjeli nagrada BAFTA u velja\u010di pro\u0161le godine. Ove godine William je na tom doga\u0111aju bio sam<\/p>","

Posljednjih dana pojavili su se i tra\u010devi da je princeza Kate imala aferu s Thomasom Kingstonom, pokojnim suprugom lady Gabrielle Windsor. Vjen\u010dali su se u svibnju 2019. godine<\/p>","

David i Rose Cholmondeley, navodna ljubavnica princa Williama, u New Yorku<\/p>","

William i Kate srda\u010dno se pozdravljaju s Davidom, markizom od Cholmondeleyja, i njegovom suprugom Rose prilikom dolaska na humanitarnu gala ve\u010deru na njihovu imanju Houghton Hall u lipnju 2016. godine<\/p>","

Sarah Rose Hanbury i David Cholmondeley, 7. markiz od Cholmondeleyja, na krunidbi kralja Charlesa III. u svibnju pro\u0161le godine<\/p>","

David Cholmondeley, 7. markiz Cholmondeleyja, na otvaranju zasjedanja britanskog parlamenta u svibnju 2022. godine<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1200x800","hd_26802271_1920.jpg":"1920x1080","k_26802271_1280.jpg":"1280x1280","k_26802271_1024.jpg":"1024x1024","k_26802271_640.jpg":"640x640","k_26802271_480.jpg":"480x480","k_26802271_340.jpg":"340x340","k_26802271_220.jpg":"220x220","o_26802271_1280.jpg":"1280x853","o_26802271_1024.jpg":"1024x682","o_26802271_640.jpg":"640x426","o_26802271_480.jpg":"480x320","o_26802271_340.jpg":"340x226","o_26802271_220.jpg":"220x146","h_26802271_1280.jpg":"1280x854","h_26802271_1024.jpg":"1024x683","h_26802271_640.jpg":"640x427","h_26802271_480.jpg":"480x320","h_26802271_340.jpg":"340x227","h_26802271_220.jpg":"220x147","pp_26802271_1280.jpg":"1280x1628","pp_26802271_1024.jpg":"1024x1303","pp_26802271_640.jpg":"640x814","pp_26802271_480.jpg":"480x611","pp_26802271_340.jpg":"340x432","pp_26802271_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1200x798","hd_26802225_1920.jpg":"1920x1080","k_26802225_1280.jpg":"1280x1280","k_26802225_1024.jpg":"1024x1024","k_26802225_640.jpg":"640x640","k_26802225_480.jpg":"480x480","k_26802225_340.jpg":"340x340","k_26802225_220.jpg":"220x220","o_26802225_1280.jpg":"1280x851","o_26802225_1024.jpg":"1024x680","o_26802225_640.jpg":"640x425","o_26802225_480.jpg":"480x319","o_26802225_340.jpg":"340x226","o_26802225_220.jpg":"220x146","h_26802225_1280.jpg":"1280x854","h_26802225_1024.jpg":"1024x683","h_26802225_640.jpg":"640x427","h_26802225_480.jpg":"480x320","h_26802225_340.jpg":"340x227","h_26802225_220.jpg":"220x147","pp_26802225_1280.jpg":"1280x1628","pp_26802225_1024.jpg":"1024x1303","pp_26802225_640.jpg":"640x814","pp_26802225_480.jpg":"480x611","pp_26802225_340.jpg":"340x432","pp_26802225_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1481","hd_26800934_1920.jpg":"1920x1080","k_26800934_1280.jpg":"1280x1280","k_26800934_1024.jpg":"1024x1024","k_26800934_640.jpg":"640x640","k_26800934_480.jpg":"480x480","k_26800934_340.jpg":"340x340","k_26800934_220.jpg":"220x220","o_26800934_1280.jpg":"1280x987","o_26800934_1024.jpg":"1024x789","o_26800934_640.jpg":"640x493","o_26800934_480.jpg":"480x370","o_26800934_340.jpg":"340x262","o_26800934_220.jpg":"220x169","h_26800934_1280.jpg":"1280x854","h_26800934_1024.jpg":"1024x683","h_26800934_640.jpg":"640x427","h_26800934_480.jpg":"480x320","h_26800934_340.jpg":"340x227","h_26800934_220.jpg":"220x147","pp_26800934_1280.jpg":"1280x1628","pp_26800934_1024.jpg":"1024x1303","pp_26800934_640.jpg":"640x814","pp_26800934_480.jpg":"480x611","pp_26800934_340.jpg":"340x432","pp_26800934_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1024x796","hd_25495466_1920.jpg":"1920x1080","k_25495466_1280.jpg":"1280x1280","k_25495466_1024.jpg":"1024x1024","k_25495466_640.jpg":"640x640","k_25495466_480.jpg":"480x480","k_25495466_340.jpg":"340x340","k_25495466_220.jpg":"220x220","o_25495466_1280.jpg":"1280x995","o_25495466_1024.jpg":"1024x796","o_25495466_640.jpg":"640x497","o_25495466_480.jpg":"480x373","o_25495466_340.jpg":"340x264","o_25495466_220.jpg":"220x171","h_25495466_1280.jpg":"1280x854","h_25495466_1024.jpg":"1024x683","h_25495466_640.jpg":"640x427","h_25495466_480.jpg":"480x320","h_25495466_340.jpg":"340x227","h_25495466_220.jpg":"220x147","pp_25495466_1280.jpg":"1280x1628","pp_25495466_1024.jpg":"1024x1303","pp_25495466_640.jpg":"640x814","pp_25495466_480.jpg":"480x611","pp_25495466_340.jpg":"340x432","pp_25495466_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1310","hd_25214658_1920.jpg":"1920x1080","k_25214658_1280.jpg":"1280x1280","k_25214658_1024.jpg":"1024x1024","k_25214658_640.jpg":"640x640","k_25214658_480.jpg":"480x480","k_25214658_340.jpg":"340x340","k_25214658_220.jpg":"220x220","o_25214658_1280.jpg":"1280x873","o_25214658_1024.jpg":"1024x698","o_25214658_640.jpg":"640x436","o_25214658_480.jpg":"480x327","o_25214658_340.jpg":"340x231","o_25214658_220.jpg":"220x150","h_25214658_1280.jpg":"1280x854","h_25214658_1024.jpg":"1024x683","h_25214658_640.jpg":"640x427","h_25214658_480.jpg":"480x320","h_25214658_340.jpg":"340x227","h_25214658_220.jpg":"220x147","pp_25214658_1280.jpg":"1280x1628","pp_25214658_1024.jpg":"1024x1303","pp_25214658_640.jpg":"640x814","pp_25214658_480.jpg":"480x611","pp_25214658_340.jpg":"340x432","pp_25214658_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1279","hd_25125847_1920.jpg":"1920x1080","k_25125847_1280.jpg":"1280x1280","k_25125847_1024.jpg":"1024x1024","k_25125847_640.jpg":"640x640","k_25125847_480.jpg":"480x480","k_25125847_340.jpg":"340x340","k_25125847_220.jpg":"220x220","o_25125847_1280.jpg":"1280x852","o_25125847_1024.jpg":"1024x682","o_25125847_640.jpg":"640x426","o_25125847_480.jpg":"480x319","o_25125847_340.jpg":"340x226","o_25125847_220.jpg":"220x146","h_25125847_1280.jpg":"1280x854","h_25125847_1024.jpg":"1024x683","h_25125847_640.jpg":"640x427","h_25125847_480.jpg":"480x320","h_25125847_340.jpg":"340x227","h_25125847_220.jpg":"220x147","pp_25125847_1280.jpg":"1280x1628","pp_25125847_1024.jpg":"1024x1303","pp_25125847_640.jpg":"640x814","pp_25125847_480.jpg":"480x611","pp_25125847_340.jpg":"340x432","pp_25125847_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_24837968_1920.jpg":"1920x1080","k_24837968_1280.jpg":"1280x1280","k_24837968_1024.jpg":"1024x1024","k_24837968_640.jpg":"640x640","k_24837968_480.jpg":"480x480","k_24837968_340.jpg":"340x340","k_24837968_220.jpg":"220x220","o_24837968_1280.jpg":"1280x854","o_24837968_1024.jpg":"1024x683","o_24837968_640.jpg":"640x427","o_24837968_480.jpg":"480x320","o_24837968_340.jpg":"340x226","o_24837968_220.jpg":"220x146","h_24837968_1280.jpg":"1280x854","h_24837968_1024.jpg":"1024x683","h_24837968_640.jpg":"640x427","h_24837968_480.jpg":"480x320","h_24837968_340.jpg":"340x227","h_24837968_220.jpg":"220x147","pp_24837968_1280.jpg":"1280x1628","pp_24837968_1024.jpg":"1024x1303","pp_24837968_640.jpg":"640x814","pp_24837968_480.jpg":"480x611","pp_24837968_340.jpg":"340x432","pp_24837968_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_24503056_1920.jpg":"1920x1080","k_24503056_1280.jpg":"1280x1280","k_24503056_1024.jpg":"1024x1024","k_24503056_640.jpg":"640x640","k_24503056_480.jpg":"480x480","k_24503056_340.jpg":"340x340","k_24503056_220.jpg":"220x220","o_24503056_1280.jpg":"1280x854","o_24503056_1024.jpg":"1024x683","o_24503056_640.jpg":"640x427","o_24503056_480.jpg":"480x320","o_24503056_340.jpg":"340x226","o_24503056_220.jpg":"220x146","h_24503056_1280.jpg":"1280x854","h_24503056_1024.jpg":"1024x683","h_24503056_640.jpg":"640x427","h_24503056_480.jpg":"480x320","h_24503056_340.jpg":"340x227","h_24503056_220.jpg":"220x147","pp_24503056_1280.jpg":"1280x1628","pp_24503056_1024.jpg":"1024x1303","pp_24503056_640.jpg":"640x814","pp_24503056_480.jpg":"480x611","pp_24503056_340.jpg":"340x432","pp_24503056_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2283","hd_24356896_1920.jpg":"1920x1080","k_24356896_1280.jpg":"1280x1280","k_24356896_1024.jpg":"1024x1024","k_24356896_640.jpg":"640x640","k_24356896_480.jpg":"480x480","k_24356896_340.jpg":"340x340","k_24356896_220.jpg":"220x220","o_24356896_1280.jpg":"1280x1522","o_24356896_1024.jpg":"1024x1217","o_24356896_640.jpg":"640x761","o_24356896_480.jpg":"480x570","o_24356896_340.jpg":"340x404","o_24356896_220.jpg":"220x261","h_24356896_1280.jpg":"1280x854","h_24356896_1024.jpg":"1024x683","h_24356896_640.jpg":"640x427","h_24356896_480.jpg":"480x320","h_24356896_340.jpg":"340x227","h_24356896_220.jpg":"220x147","pp_24356896_1280.jpg":"1280x1628","pp_24356896_1024.jpg":"1024x1303","pp_24356896_640.jpg":"640x814","pp_24356896_480.jpg":"480x611","pp_24356896_340.jpg":"340x432","pp_24356896_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1024x687","hd_26667980_1920.jpg":"1920x1080","k_26667980_1280.jpg":"1280x1280","k_26667980_1024.jpg":"1024x1024","k_26667980_640.jpg":"640x640","k_26667980_480.jpg":"480x480","k_26667980_340.jpg":"340x340","k_26667980_220.jpg":"220x220","o_26667980_1280.jpg":"1280x858","o_26667980_1024.jpg":"1024x687","o_26667980_640.jpg":"640x429","o_26667980_480.jpg":"480x322","o_26667980_340.jpg":"340x228","o_26667980_220.jpg":"220x147","h_26667980_1280.jpg":"1280x854","h_26667980_1024.jpg":"1024x683","h_26667980_640.jpg":"640x427","h_26667980_480.jpg":"480x320","h_26667980_340.jpg":"340x227","h_26667980_220.jpg":"220x147","pp_26667980_1280.jpg":"1280x1628","pp_26667980_1024.jpg":"1024x1303","pp_26667980_640.jpg":"640x814","pp_26667980_480.jpg":"480x611","pp_26667980_340.jpg":"340x432","pp_26667980_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1538x2048","hd_26800603_1920.jpg":"1920x1080","k_26800603_1280.jpg":"1280x1280","k_26800603_1024.jpg":"1024x1024","k_26800603_640.jpg":"640x640","k_26800603_480.jpg":"480x480","k_26800603_340.jpg":"340x340","k_26800603_220.jpg":"220x220","o_26800603_1280.jpg":"1280x1704","o_26800603_1024.jpg":"1024x1363","o_26800603_640.jpg":"640x852","o_26800603_480.jpg":"480x639","o_26800603_340.jpg":"340x452","o_26800603_220.jpg":"220x292","h_26800603_1280.jpg":"1280x854","h_26800603_1024.jpg":"1024x683","h_26800603_640.jpg":"640x427","h_26800603_480.jpg":"480x320","h_26800603_340.jpg":"340x227","h_26800603_220.jpg":"220x147","pp_26800603_1280.jpg":"1280x1628","pp_26800603_1024.jpg":"1024x1303","pp_26800603_640.jpg":"640x814","pp_26800603_480.jpg":"480x611","pp_26800603_340.jpg":"340x432","pp_26800603_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1301","hd_26800613_1920.jpg":"1920x1080","k_26800613_1280.jpg":"1280x1280","k_26800613_1024.jpg":"1024x1024","k_26800613_640.jpg":"640x640","k_26800613_480.jpg":"480x480","k_26800613_340.jpg":"340x340","k_26800613_220.jpg":"220x220","o_26800613_1280.jpg":"1280x867","o_26800613_1024.jpg":"1024x693","o_26800613_640.jpg":"640x433","o_26800613_480.jpg":"480x325","o_26800613_340.jpg":"340x230","o_26800613_220.jpg":"220x149","h_26800613_1280.jpg":"1280x854","h_26800613_1024.jpg":"1024x683","h_26800613_640.jpg":"640x427","h_26800613_480.jpg":"480x320","h_26800613_340.jpg":"340x227","h_26800613_220.jpg":"220x147","pp_26800613_1280.jpg":"1280x1628","pp_26800613_1024.jpg":"1024x1303","pp_26800613_640.jpg":"640x814","pp_26800613_480.jpg":"480x611","pp_26800613_340.jpg":"340x432","pp_26800613_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1279","hd_26800615_1920.jpg":"1920x1080","k_26800615_1280.jpg":"1280x1280","k_26800615_1024.jpg":"1024x1024","k_26800615_640.jpg":"640x640","k_26800615_480.jpg":"480x480","k_26800615_340.jpg":"340x340","k_26800615_220.jpg":"220x220","o_26800615_1280.jpg":"1280x852","o_26800615_1024.jpg":"1024x682","o_26800615_640.jpg":"640x426","o_26800615_480.jpg":"480x319","o_26800615_340.jpg":"340x226","o_26800615_220.jpg":"220x146","h_26800615_1280.jpg":"1280x854","h_26800615_1024.jpg":"1024x683","h_26800615_640.jpg":"640x427","h_26800615_480.jpg":"480x320","h_26800615_340.jpg":"340x227","h_26800615_220.jpg":"220x147","pp_26800615_1280.jpg":"1280x1628","pp_26800615_1024.jpg":"1024x1303","pp_26800615_640.jpg":"640x814","pp_26800615_480.jpg":"480x611","pp_26800615_340.jpg":"340x432","pp_26800615_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1347","hd_26800623_1920.jpg":"1920x1080","k_26800623_1280.jpg":"1280x1280","k_26800623_1024.jpg":"1024x1024","k_26800623_640.jpg":"640x640","k_26800623_480.jpg":"480x480","k_26800623_340.jpg":"340x340","k_26800623_220.jpg":"220x220","o_26800623_1280.jpg":"1280x898","o_26800623_1024.jpg":"1024x718","o_26800623_640.jpg":"640x449","o_26800623_480.jpg":"480x336","o_26800623_340.jpg":"340x238","o_26800623_220.jpg":"220x154","h_26800623_1280.jpg":"1280x854","h_26800623_1024.jpg":"1024x683","h_26800623_640.jpg":"640x427","h_26800623_480.jpg":"480x320","h_26800623_340.jpg":"340x227","h_26800623_220.jpg":"220x147","pp_26800623_1280.jpg":"1280x1628","pp_26800623_1024.jpg":"1024x1303","pp_26800623_640.jpg":"640x814","pp_26800623_480.jpg":"480x611","pp_26800623_340.jpg":"340x432","pp_26800623_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 423 [name] => Panorama [alias] => panorama [description] => [parent] => 254 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 6 [params] => {"inheritFrom":"254","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38073868 Threads: 5 Questions: 7078420996 Slow queries: 3296267 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 607858210 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 48 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /mozaik/panorama ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 423 [name] => Panorama [alias] => panorama [parent] => 254 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /mozaik/panorama ) ) [link] => /mozaik/panorama/princeza-kate-jutros-se-ukazala-no-teorije-zavjere-i-dalje-se-roje-postaje-jezivo-sve-podsjeca-na-pricu-s-lady-di-1373448 [printLink] => /mozaik/panorama/princeza-kate-jutros-se-ukazala-no-teorije-zavjere-i-dalje-se-roje-postaje-jezivo-sve-podsjeca-na-pricu-s-lady-di-1373448?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 365099 [name] => Kate Middleton [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kate-middleton [link] => /tag/kate-middleton ) [1] => stdClass Object ( [id] => 240629 [name] => princ William [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => princ-william [link] => /tag/princ-william ) [2] => stdClass Object ( [id] => 491794 [name] => princeza diana [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => princeza-diana [link] => /tag/princeza-diana ) [3] => stdClass Object ( [id] => 489158 [name] => kraljevska obitelj [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kraljevska-obitelj [link] => /tag/kraljevska-obitelj ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Mnoge su bizarne, a evo i zašto - ovo su činjenice [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => otelo se kontroli [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [Important_article] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Postaje jezivo, sve podsjeća na priču s Lady Di... [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/26802271.jpg [galleryCount] => 14 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => ilustracija/AFP [mainImageDesc] =>

Tračevi su se omakli kontroli...

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/26802271.jpg [title] =>

Tračevi su se omakli kontroli...

ilustracija/AFP ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/26802225.jpg [title] => Kate Green/Anadolu Via Afp ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/26800934.jpg [title] => AFP, Profimedia ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/25495466.jpg [title] =>

Princ William i princeza Kate s djecom na lanjskoj misi na Uskrs. Spekulira se kako bi se Kate, koja je u siječnju imala operaciju abdomena, prvi put službeno u javnosti mogla pojaviti baš na Uskrs

AFP ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/25214658.jpg [title] =>

William i Kate, kažu dobro upućeni izvori, uzdrmani su i razočarani spekulacijama o njihovu braku

AFP ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/25125847.jpg [title] =>

Princeza Kate još se oporavlja od teške operacije sredinom siječnja

AFP ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/24837968.jpg [title] =>

Princeza Kate na krunidbi kralja Charlesa III. u svibnju prošle godine

AFP ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/24503056.jpg [title] =>

U ožujku prošle godine Kate je bila na misi u povodu dana Commonwealtha. Ove godine je propustila taj događaj, jednako kao i kralj Charles, koji se liječi od raka

AFP ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/24356896.jpg [title] =>

William i Kate na dodjeli nagrada BAFTA u veljači prošle godine. Ove godine William je na tom događaju bio sam

AFP ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/26667980.jpg [title] =>

Posljednjih dana pojavili su se i tračevi da je princeza Kate imala aferu s Thomasom Kingstonom, pokojnim suprugom lady Gabrielle Windsor. Vjenčali su se u svibnju 2019. godine

AFP ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/26800603.jpg [title] =>

David i Rose Cholmondeley, navodna ljubavnica princa Williama, u New Yorku

Profimedia ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/26800613.jpg [title] =>

William i Kate srdačno se pozdravljaju s Davidom, markizom od Cholmondeleyja, i njegovom suprugom Rose prilikom dolaska na humanitarnu gala večeru na njihovu imanju Houghton Hall u lipnju 2016. godine

Profimedia ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/26800615.jpg [title] =>

Sarah Rose Hanbury i David Cholmondeley, 7. markiz od Cholmondeleyja, na krunidbi kralja Charlesa III. u svibnju prošle godine

Profimedia ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/18/26800623.jpg [title] =>

David Cholmondeley, 7. markiz Cholmondeleyja, na otvaranju zasjedanja britanskog parlamenta u svibnju 2022. godine

AFP ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Izgledajući sretno, zdravo i opušteno, princeza Kate je u subotu odabrala nekoliko proizvoda u omiljenoj lokalnoj poljoprivrednoj trgovini nekoliko kilometara udaljenoj od njezina doma, Adelaide Cottagea, na imanju Windsor.

Drugi kupci bili su iznenađeni kad su vidjeli Kate, uz koju je bio suprug, princ William, nakon što su navodno ranije tog jutra gledali sportske aktivnosti svoje djece, desetogodišnjeg princa Georgea, osmogodišnje princeze Charlotte i petogodišnjeg princa Louisa.

Djeca nisu bila s njima, a izjave očevidaca ukazuju na to da se princeza od Walesa, koja je sredinom siječnja imala operaciju abdomena, sasvim dobro oporavlja i da bi se uskoro mogla vratiti službenim obvezama.

Mnogi su ovo njezino najnovije (privatno) pojavljivanje dočekali s radošću, drugi nastavljaju pitati zbog čega palača službeno još ništa ne objavljuje, još uvijek se ne zna s kakvim se zdravstvenim problemima Kate suočavala, ni kada će se vratiti dužnostima.

Sve to je zapravo u skladu s onime što je Kensingtonska palača objavila u siječnju. U priopćenju je navedeno da je Kate uspješno operirana, da će u bolnici ostati deset do 14 dana i potom se vratiti u svoj dom u Windsoru, gdje će nastaviti s oporavkom koji bi mogao potrajati dva do tri mjeseca. Rečeno je i da će se službenim dužnostima buduća britanska kraljica vratiti ovisno o preporukama medicinskih stručnjaka, ali ne očekuje se da će to biti prije Uskrsa.

---

image

Princeza Kate još se oporavlja od teške operacije sredinom siječnja

AFP
---

U priopćenju je navedeno kako Kate cijeni zanimanje koje će objava o njezinoj operaciji izazvati, ali nada se da će javnost razumjeti njezinu želju da se zadrži najveća moguća normalnost za njezinu djecu i da informacije o njezinu zdravstvenom stanju ostanu privatne.

No, usprkos toj objavi, vrlo brzo su u javnosti, osobito na društvenim mrežama, krenule spekulacije i pitanje "Gdje je nestala Kate?", kao i gomila teorija zavjere, među kojima su bile i one da je zapravo u komi, da se oporavlja od operacije podizanja stražnjice, da nije dobro obavljen neki estetski zahvat na licu pa su trebale "popravke"; neki su se šalili da sigurno nastupa u showu "The Masked Singer" ili da su je izbacili iz kraljevske obitelji...

Kontroverzna fotošopirana fotografija Kate s djecom, objavljena na Instagramu u povodu Majčina dana, samo je dolijevala ulje na vatru, a s obzirom da na fotografiji Kate ne nosi zaručnički i vjenčani prsten, svim ostalim spekulacijama priključile su se i one da se princeza skriva od javnosti zbog bračne krize izazvane Williamovom aferom s lady Sarah Rose Hanbury.

Potom se pojavila i priča kako je Kate imala aferu s Thomasom Kingstonom, koji je nedavno tragično preminuo u dobi od 45 godina. Thomas je bio suprug lady Gabrielle Windsor, kćeri princa Michaela od Kenta, prvog rođaka pokojne kraljice Elizabete II.

---

image

Posljednjih dana pojavili su se i tračevi da je princeza Kate imala aferu s Thomasom Kingstonom, pokojnim suprugom lady Gabrielle Windsor. Vjenčali su se u svibnju 2019. godine

AFP
---

Kingston se bavio financijama, bio je direktor tvrtke "Devonport Capital", koja se specijalizirala za financiranje tvrtki koje djeluju u ekonomijama kriznih područja, a svojedobno je radio i u Bagdadu, kao pregovarač je sudjelovao u oslobađanju talaca nakon što se priključio odjelu diplomatskih misija ministarstva vanjskih poslova.

Pokojni Kingston navodno je prije petnaestak godina vrlo kratko bio u vezi s Kateinom sestrom Pippom Middleton, a da je zaista imao aferu s Kate, u što nitko ne vjeruje, William sigurno ne bi, zajedno s brojnim drugim članovima kraljevske obitelji, bio na pogrebu ljubavnika svoje žene.

Što se tiče Williamove navodne afere s lady Rose Hanbury, taj trač svako malo ispliva na površinu nakon što ga je prije nekoliko godina pokrenuo gastronomski kritičar Giles Coren u pijanom stanju objavivši tweet o prinčevoj aferi. Poslije je priznao da je to izmislio i ispričao se, opravdavajući se da je to bila šala, "satira", ali tabloidi i društvene mreže uhvatile su se priče i ne puštaju je.

Možda je slučajnost, a možda i nije, da je Coren bio, ili još uvijek jest, u prijateljskim odnosima s bivšom američkom glumicom Meghan Markle, suprugom princa Harryja. Ne čudi stoga da su mnogi uvjereni da je Meghan imala prste u toj objavi o Williamovoj aferi s lady Rose. Navodno je Meghan, koja nije bila na jednom državnom banketu, bila bijesna jer je Harry sjedio pokraj lady Rose, bivše manekenke, pa je s prijateljem Gilesom izmislila priču o ljubavnoj vezi Williama i Rose...

---

image

William i Kate srdačno se pozdravljaju s Davidom, markizom od Cholmondeleyja, i njegovom suprugom Rose prilikom dolaska na humanitarnu gala večeru na njihovu imanju Houghton Hall u lipnju 2016. godine

Profimedia
---

Inače, Rose se 2009. udala za Davida, 7. markiza od Cholmondeleyja, čija je obitelj stoljećima povezana s kraljevskom obitelji, a njihovo imanje, Houghton Hall, blizu je Kateine i Williamove rezidencije. Kralj Charles III. je markiza Cholmondeleyja postavio na stalnu dužnost "lord-in-waiting", što je svojevrsni muški ekvivalent dvorskoj dami, osobni pratitelj koji je prisutan na različitim kraljevskim događajima tijekom Charlesove vladavine.

Uz to je mladi lord Oliver, jedan od Roseinih i Davidovih 14-godišnjih sinova blizanaca, bio počasni paž na Charlesovoj krunidbi u svibnju prošle godine i stajao je pokraj princa Georgea, Kateina i Williamova sina, koji je također bio počasni paž na djedovoj krunidbi. Zaista je teško povjerovati da bi Charles na takav način ponizio voljenu nevjestu Kate i takve dužnosti povjerio mužu i sinu navodne Williamove ljubavnice.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako su Kate i William uzdrmani i duboko razočarani spekulacijama o njihovu braku koje se vrte na društvenim mrežama. Insajderi kažu kako su te priče okrutne, osobito dok njih dvoje s djecom prolaze kroz najteže obiteljsko razdoblje, ne samo zbog Kateina zdravstvenog stanja, nego i zbog borbe s rakom kralja Charlesa.

William je povrijeđen tretmanom i suludim teorijama zavjere u dijelu medija i na društvenim mrežama vezano uz Kate i u tome vidi elemente koje je i njegova pokojna majka, princeza Diana, iskusila dok su je mediji proganjali.

---

image

Princ William i princeza Kate s djecom na lanjskoj misi na Uskrs. Spekulira se kako bi se Kate, koja je u siječnju imala operaciju abdomena, prvi put službeno u javnosti mogla pojaviti baš na Uskrs

AFP
---

Kate bi se možda mogla službeno u javnosti pojaviti na Uskrs, prilikom obiteljskog dolaska na misu u kapelici sv. Jurja u dvorcu Windsor, što fotoreporteri i snimatelji mogu snimati. Prošle godine je cijela obitelj stigla zajedno, bilo je to prvi put da je mali princ Louis bio na uskrsnoj misi.

Spekulira se kako bi se Kate javnim dužnostima mogla vratiti nakon 17. travnja, kad djeca ponovno krenu u školu nakon uskrsnih praznika, tijekom kojih ni William neće preuzimati nikakve službene dužnosti.

No možda se Kate pojavi i prije, a neki dobro upućeni komentatori predviđaju da bi tijekom susreta s ljudima mogla, kao i William, nešto više reći o svom zdravstvenom stanju, ali da će to biti tek kad ona za to bude zaista spremna, ona će o tome odlučiti i neće biti nikakvog požurivanja.

Isto tako se očekuje, bez obzira na nedavni fijasko s fotošopiranom fotografijom za Majčin dan, da će Kate i William nastaviti s tradicijom objavljivanja novih rođendanskih fotografija svoje djece i objaviti fotografiju princa Louisa u povodu njegova šestog rođendana 23. travnja. Jedino nije poznato hoće li, kao i u brojnim dosadašnjim prigodama, fotografiju snimiti Kate ili će se osloniti na profesionalca...

---

image

U ožujku prošle godine Kate je bila na misi u povodu dana Commonwealtha. Ove godine je propustila taj događaj, jednako kao i kralj Charles, koji se liječi od raka

AFP
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
ilustracija/AFP Kate Green/Anadolu Via Afp AFP, Profimedia AFP AFP AFP AFP AFP AFP AFP Profimedia Profimedia Profimedia AFP
ilustracija/AFP

Tračevi su se omakli kontroli...

AFP

Princ William i princeza Kate s djecom na lanjskoj misi na Uskrs. Spekulira se kako bi se Kate, koja je u siječnju imala operaciju abdomena, prvi put službeno u javnosti mogla pojaviti baš na Uskrs

AFP

William i Kate, kažu dobro upućeni izvori, uzdrmani su i razočarani spekulacijama o njihovu braku

AFP

Princeza Kate još se oporavlja od teške operacije sredinom siječnja

AFP

Princeza Kate na krunidbi kralja Charlesa III. u svibnju prošle godine

AFP

U ožujku prošle godine Kate je bila na misi u povodu dana Commonwealtha. Ove godine je propustila taj događaj, jednako kao i kralj Charles, koji se liječi od raka

AFP

William i Kate na dodjeli nagrada BAFTA u veljači prošle godine. Ove godine William je na tom događaju bio sam

AFP

Posljednjih dana pojavili su se i tračevi da je princeza Kate imala aferu s Thomasom Kingstonom, pokojnim suprugom lady Gabrielle Windsor. Vjenčali su se u svibnju 2019. godine

Profimedia

David i Rose Cholmondeley, navodna ljubavnica princa Williama, u New Yorku

Profimedia

William i Kate srdačno se pozdravljaju s Davidom, markizom od Cholmondeleyja, i njegovom suprugom Rose prilikom dolaska na humanitarnu gala večeru na njihovu imanju Houghton Hall u lipnju 2016. godine

Profimedia

Sarah Rose Hanbury i David Cholmondeley, 7. markiz od Cholmondeleyja, na krunidbi kralja Charlesa III. u svibnju prošle godine

AFP

David Cholmondeley, 7. markiz Cholmondeleyja, na otvaranju zasjedanja britanskog parlamenta u svibnju 2022. godine

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/panorama/princeza-kate-jutros-se-ukazala-no-teorije-zavjere-i-dalje-se-roje-postaje-jezivo-sve-podsjeca-na-pricu-s-lady-di-1373448 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=68552b07dbdf18ccac70488e705d96becbac9c1b [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Princeza+Kate+jutros+se+ukazala%2C+no+teorije+zavjere+i+dalje+se+roje.+Postaje+jezivo%2C+sve+podsje%C4%87a+na+pri%C4%8Du+s+Lady+Di...%0A%0A+&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fprinceza-kate-jutros-se-ukazala-no-teorije-zavjere-i-dalje-se-roje-postaje-jezivo-sve-podsjeca-na-pricu-s-lady-di-1373448 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fprinceza-kate-jutros-se-ukazala-no-teorije-zavjere-i-dalje-se-roje-postaje-jezivo-sve-podsjeca-na-pricu-s-lady-di-1373448 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Mnoge su bizarne, a evo i zašto - ovo su činjenice [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => otelo se kontroli [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [36] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) )
StoryEditorOCM
Panoramaotelo se kontroli

Princeza Kate jutros se ukazala, no teorije zavjere i dalje se roje. Postaje jezivo, sve podsjeća na priču s Lady Di...

Piše Marija Čović
18. ožujka 2024. - 21:07

Izgledajući sretno, zdravo i opušteno, princeza Kate je u subotu odabrala nekoliko proizvoda u omiljenoj lokalnoj poljoprivrednoj trgovini nekoliko kilometara udaljenoj od njezina doma, Adelaide Cottagea, na imanju Windsor.

Drugi kupci bili su iznenađeni kad su vidjeli Kate, uz koju je bio suprug, princ William, nakon što su navodno ranije tog jutra gledali sportske aktivnosti svoje djece, desetogodišnjeg princa Georgea, osmogodišnje princeze Charlotte i petogodišnjeg princa Louisa.

Djeca nisu bila s njima, a izjave očevidaca ukazuju na to da se princeza od Walesa, koja je sredinom siječnja imala operaciju abdomena, sasvim dobro oporavlja i da bi se uskoro mogla vratiti službenim obvezama.

Mnogi su ovo njezino najnovije (privatno) pojavljivanje dočekali s radošću, drugi nastavlja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 05:36