StoryEditorOCM
Panoramasve zabezeknula

Ovo se ne viđa svaki dan: Ministrica kulture stala je na pozornicu, podigla haljnu i zatresla grudima. Pogledajte!

Piše L.G/JL
4. srpnja 2024. - 12:59

Ovako nešto ne viđa se svaki dan - naime, Lubna Jaffery, 44-godišnja članica Laburističke stranke te ministrica kulture i ravnopravnosti u Norveškoj, koja tu funkciju obnaša od lani, pokazala je golo poprsje na pozornici.

Sve se dogodilo tijekom ministričina gostovanja u talk showu "Skeiv Preik", koji je zapravo dio Oslo Pridea. Jaffery je na spomenutom eventu dobila nagradu "Gay mama 2024", koja se dodjeljuje ženama u javnom prostoru koje srčano brane prava LGBTQ+ zajednice.

Nakon prigodne revije, ministrica je podignula majicu te ponosno pokazala i zatresla golim grudima. Bradavice je prekrila samo ukrasima s resicama, a njezin potez okupljeni su nagradili gromoglasnim pljeskom, prenosi Jutarnji list. 

- Jako sam zahvalna što sam ove godine tijekom Oslo Pridea proglašena ‘naj gay mamom‘, glavnom zaštitnicom queer osoba. Ovo je velika čast. Ako želiš dobiti ovakvu nagradu, moraš biti predan(a) i ne shvaćati se preozbiljno - rekla je ministrica za norveške medije.

Norveškom premijeru Jonasu Gahru Støreu (63) ministričin potez nije nimalo smetao.

- Apsolutno je dobro što je pokazala grudi. Lubna je samouvjerena, slobodoumna i divna osoba koja s entuzijazmom prati kulturna događanja diljem zemlje - izjavio je.

image
Geir Olsen/Afp
image
Jonathan Nackstrand/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 13:03