StoryEditorOCM
PanoramaIgrač 456 u akciji

Neka igre počnu: konačno je poznato kad izlazi ‘Squid Game 2‘, a to nije jedina nova vijest vezana za hit-seriju

Piše Marko Njegić
3. kolovoza 2024. - 09:15

Neka igre počnu! Konačno je obznanjen datum izlaska druge sezone južnokorejske hit-serije "Igra lignje". Netflix je otkrio da će "Squid Game 2" imati premijeru 26. prosinca. No, to nije jedina nova objava vezana za "Igru lignje".

Treća sezona stiže 2025. i bit će posljednja, tj. serija će njome i završiti. Šuška se da su "Squid Game 2&3" snimljeni paralelno, što je dobra vijest za obožavatelje koji neće morati čekati treću sezonu toliko dugo kao drugu (od 2021. do 2024.).

Kraći službeni sinopsis "Igre lignje 2" glasi ovako... Tri godine nakon pobjede, Igrač 456 ostaje odlučan pronaći ljude koji stoje iza igre i stati na kraj njihovom opakom sportu, ali kad njegovi napori konačno urode plodom, put prema rušenju organizacije pokazuje se smrtonosnijim nego što je zamišljao: da bi završio igru, mora ponovno ući u nju.“

Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun i Gong Yoo ponavljaju svoje uloge iz prve sezone, tu je i nova glumačka ekipa (Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon...), a Hwang Dong-hyuk je opet redatelj, scenarist i producent serije.

Iako će, dakle, "Squid Game" završiti s trećom sezonom, Netflix neće tako lako odustati od serijske zlatne koke. Odobrena je i druga sezona reality serije "Squid Game: The Challenge", unatoč lošim kritikama. Također, u planu je i remake na engleskom jeziku u režiji velikog Davida Finchera ("Sedam", "Igra") koji je prethodno "amerikanizirao" prvi dio "Millenium" trilogije

image
Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 19:29