StoryEditorOCM
PanoramaEVO ŠTO JE REKAO

Može li gadljivije? Prostitutki nudio 400 dolara za ‘trojku‘ s njim i ponijem, na kraju završio u zatvoru

Piše MOZAIK SD
31. listopada 2023. - 12:55

Taman kad pomislite da ste sve čuli, svijet vas demantira i plasira vam još morbidniju priču. Oženjeni muškarac iz države Washington uhićen je jer je navodno vrbovao ženu da ima seks s njim i njegovim ponijem.

Jed Shipman, 48, navodno je ponudio naknadu od 440 dolara online ženi da pristane doći u njegov dom u Longviewu i "imati seksualni kontakt s njim i njegovim ponijem", navodi se u izjavi koju je podijelio The Smoking Gun, New York Post, prenosi Kurir.

"Želim gledati djevojku kako proždire mog ponija dok sjedi na mojoj muškoj ‘kiti‘", navodno je napisao ženi u jednoj od ljigavih poruka koje je kasnije podijelila s detektivima.

“Zadnje dvije djevojke koje sam pitao rekle su da je to preko njihovih granica”, napisao je i dodao da želi iskoristiti činjenicu da je njegov bračni dom prazan, navodi se u izvješću.

Shipman je kontaktirao ženu, identificiranu kao Diane, preko platforme koja se koristi za "prostituciju i druge seksualne svrhe", rekla je policija.

image
Daniel Leal/Afp

Kada je policija iz Bellevuea stigla u Shipmanov dom, na poljima je pronašla dva ponija za koje je supruga optuženog fetišista potvrdila da su njihova.

Par je kupio konje za 365.000 dolara 2019. godine, prenosi Kurir.

Tijekom saslušanja, Shipman je priznao da je korisnik spomenute platforme i zamolio je navedenu ženu da "pojede" ili "poliže" "intimni dio" jednog od njegovih ponija, navodi se u izjavi pod zakletvom.

"Shipman je priznao da je u prošlosti imao seksualni kontakt sa životinjama", stoji u priopćenju. Također je rekao istražiteljima da je odabrao "Diane" jer se pojavila "u rubrici ‘fetiš‘ i nadao se da će pristati na seksualni kontakt s njim i njegovim minijaturnim konjem."

Shipman je uhićen 17. listopada i osuđen na zatvorsku kaznu zbog okrutnosti prema životinjama i poticanja na prostituciju, izvijestili su lokalni mediji. Pušten je uz jamčevinu od 1000 dolara i naređeno mu je da prestane uznemiravati životinje do ponovnog suđenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 02:37