StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za subotu: Ovnovi će reagirati naglo i burno, Rakovi neće štedjeti, Vage izbjegavajte tjelesne aktivnosti

Piše MOZAIK SD
22. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

Nećete moći držati jezik za zubima. Reagirat ćete naglo i burno, što će vas dovoditi u neugodne situacije. Donosit ćete pogrešne zaključke. Razmislite dvaput prije no što nekoga napadnete.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Želite što više učiniti i doživjeti, no dan neće imati dovoljno sati. Odaberite hobi ili kreativni posao koji vam se učini najzabavnijim i posvetite mu se. Primit ćete važnu poruku ili korisnu informaciju.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Posvetit ćete se popravcima po stanu i radovima u vrtu i garaži. Nakupilo vam se dosta posla pa ćete provesti vikend rješavajući zaostatke. Kada obavite većinu, počastit ćete se čašom vina ili dostavom hrane.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Potrošit ćete puno novca na zabavu, hranu, izlaske ili putovanja. Nećete štedjeti kada se radi o stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Posebno će vas radovati kupovanje odjeće.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Osjetite li se malodušno ili umorno, dizat ćete si raspoloženje hranom. Nećete strahovati od suvišnih kilograma, jer će vam biti važnije da pronađete utjehu. Pazite se neiskrenih obećanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Puno ćete izlaziti i obilaziti društvena okupljanja. Sklopit ćete poznanstvo s nekim tko će vam se činiti kao da ga oduvijek poznajete. Između vas će se brzo roditi simpatije pa ćete razmijeniti kontakte.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

VAGA

Nervozni ste i napeti. Pazite da zbog rastresenosti ne izgubite novčanik, mobitel ili ključeve od stana. Zametnete li nešto, pošteni nalaznik vratit će vam vjeru u ljude. Izbjegavajte naporne tjelesne aktivnosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Dobro ćete se snalaziti u interakcijama. Isticat ćete se inteligencijom i smislom za humor pa ćete ostavljati dobar dojam na neznance. Mnogi će neplanirano otputovati prijateljima izvan grada.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Vapit ćete za odmorom pa ćete odgoditi obaveze i dogovore. Ako nekoga iznevjerite, ispričajte se i objasnite da se ne osjećate dobro. Iskren pristup bolji je od laganja, koje bi vam se moglo obiti o glavu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Osjećate da se nemate na koga osloniti. Svi će biti zaokupljeni svojim poslovima pa neće imati vremena za vas. Nemojte im to uzimati za zlo jer okolnosti će se ubrzo promijeniti nabolje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Osjećat ćete se tromo i naduto. Uvrstite više aktivnosti u raspored i nemojte često zavirivati u hladnjak. Skloni ste odgađanju zadataka za zadnji tren pa ćete kasniti s nekim od brojnih poslova.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Godit će vam boravak na zraku i tjelesna aktivnost. Sjajno je vrijeme za putovanje ili kraći izlet, jer će vas promjena sredine ispuniti optimizmom. Samcima izlazak donosi uzbudljiv susret.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 08:02