StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za srijedu: Ovnovi pazite se upale grla, Jarčevi su skloni brzopletim procjenama, Ribe će biti maštovite

Piše MOZAIK SD
19. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

Nećete uspjeti obuzdati ljubavni nemir. Osjećate da ste se udaljili od dragoga, ali nećete znati kako to popraviti. Za neke je stvari potrebno vrijeme pa je bolje da ne brzate. Pazite se upale grla i sinusa.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Napredovat ćete na poslu. Vaši glavni adut bit će sposobnost uvjeravanja pa ćete lakoćom pridobiti naklonost okoline. Redovita tjelesna aktivnost pomoći će vam da ostanete u zavidnoj kondiciji.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Izbjegavat ćete samoću. Brinut će vas pomisao na večer pred televizorom pa ćete nazivati prijatelje i znance nagovarajući ih na izlazak. Neki će doći do novca koji im pripada ili će dobiti povišicu.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Planetarni položaji ukazuju na ispunjenje želja. Pred vama su romantični trenuci koji će vam dugo ostati urezani u sjećanje. Ako tragate za zaposlenjem, mogli biste doznati pozitivne novosti.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Nećete ispravno procjenjivati ljude i situacije. Lako vas je šarmirati pa ćete propustiti uočiti znakove upozorenja da je netko neiskren ili manipulativan. Uvažite savjet dobronamjerne osobe.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Provodit ćete puno vremena s dragim, što će doprinijeti ponovnom zbližavanju. Samci bi mogli započeti vezu s nekim tko ih je oduvijek privlačio. Posvetite se sportu i društvenim igrama. 

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Poslovne okolnosti izmicat će kontroli. Bit ćete dekoncentrirani i nepažljivi, no situacija će zahtijevati više pažnje i prilagodbe. U intimnom životu bit ćete skloni spletkama i manipulaciji.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Nećete podnositi boravak u kući. Nastojat ćete što više vremena provesti uživajući u aktivnostima na zraku. Ako niste zadovoljni izgledom, izbacite iz prehrane bijeli kruh i slatkiše.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Nazovete li u trenutku slabosti osobu do koje vam nije jako stalo, vaš će poziv biti pogrešno shvaćen. Mogli biste joj probuditi nadu da se između vas može razviti nešto više od prijateljstva.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Skloni ste brzopletim procjenama, prepirkama i  nadmudrivanjima. Nećete priznavati pogreške, nego ćete čvrsto braniti svoje stavove i pritom pribjegavati logičkim smicalicama.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Ako ste u vezi, zaokupljenost obavezama neće vam dopustiti da posvetite partneru dovoljno vremena i pažnje. Dođe li do zahlađenja odnosa, osjećat ćete da ste velikim dijelom odgovorni. Pazite se zaraze.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Bit ćete maštoviti i kreativni. Ideja koja vam se danas rodi mogla bi se pokazati ključnom za karijeru. Povoljan je dan za planiranje trudnoće. Ako vam to sad nije u planu, koristite prikladnu zaštitu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 08:02