StoryEditorOCM
PanoramaŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za srijedu: Ovnove more poslovne brige, Bikovi moraju naći novi način zarade, Lavove čekaju ljubavna uzbuđenja

Piše MOZAIK SD
18. rujna 2024. - 07:30

Ovan

Zamarat ćete se poslovnim brigama, no morat ćete se pomiriti s time da na neke stvari ne možete utjecati. Posvetite se onome što možete promijeniti i ne gubite energiju na uzaludne pothvate.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Neočekivani troškovi nagnat će vas da pokušate pronaći nov izvor zarade. Neki će tražiti honorarni posao, drugi će se ponuditi za prekovremeni rad, a treći podnijeti molbu za kredit. 

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Skloni ste psihosomatskim tegobama. Ako je moguće, provedite što više vremena na svježem zraku i bavite se hobijem koji opušta. Udaljite se od ljudi i situacija koje vam stvaraju stres.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Upoznat ćete osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Vaše druženje s vremenom bi se moglo razviti u ljubav. Istaknut ćete se u zadacima koji zahtijevaju domišljatost i brza rješenja.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Pred vama su ljubavna uzbuđenja. Samci će steći novog udvarača, dok će parovi planirati zajedničku budućnost. Povećan apetit ugrozit će vam liniju. Iskoristite solidnu formu za rekreaciju.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Želja za zaradom i komforom potaknut će vas na dodatni posao. Razmislite o unovčavanju talenta ili vještine. Primjerice, počnite pružati kozmetičke ili intelektualne usluge.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Nećete se dobro osjećati u većim društvima pa ćete provoditi vrijeme u miru i samoći. Ležat će vam poslovi koje možete obavljati u privatnosti, a najsretniji će biti oni koji rade kod kuće.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Otvoreno ćete pristupati osobama koje vam privuku pažnju. Najviše ćete uživati u razgovoru s ljudima koji dijele vaše zanimanje za društvene, političke ili kulturne teme.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Imati ćete manjak razumijevanja za tuđe pogreške, ali nećete nikome dopustiti da vas kritizira. Ljudima se neće svidjeti vaše ponašanje pa će vam se češće suprotstavljati.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Provodit ćete više vremena s prijateljima i poznanicima, nego s partnerom i bližnjima. Nećete imati strpljenja za njihove učestale kritike, no izbjegavanje komunikacije doći će na naplatu.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Razvijena moć opažanja donosi uspjehe na polju istraživačkog rada ili novinarstva. Ležat će vam i zadaci koji zahtijevaju analitičnost. Suradnja bi vas ometala i izvlačila iz vas najgore osobine.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Iako će vam savjeti ići na živce, uzmite ih u obzir. Nemojte svaku kritiku upućenu na vaš račun doživljavati kao napad, pogotovo dolazi li od osobe kojoj je vaša dobrobit na prvom mjestu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 07:32