StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za ponedjeljak: Ribe će biti iznimno osjetljive, a Djevice će izbjegavati komunikaciju

Piše Mozaik SD
3. lipnja 2024. - 08:01

 

Ovan

Puno vas krasit će visoka izdržljivost. Osjećat ćete se vrhunski, što će vas potaknuti na aktivniji način života. Golema energija omogućit će vam uspješno odrađivanje zadataka, za što ćete biti i pohvaljeni.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Bik

Štetne navike mogle bi vam ugroziti zdravlje. Nastojte smanjiti potrošnju cigareta, suviše masne i začinjene hrane, a i slatkiša patite li od viška kilograma. Vrijeme je da preuzmete kontrolu nad težinom i izgledom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Blizanci

Sve će vam ići od ruke, a osobito zadaci u kojima možete pokazati snalažljivost i razmišljanje izvan okvira. Nekima će se otvoriti sjajne poslovne i novčane mogućnosti. Dan je dobar za promjenu imidža.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Rak

Posvetite se poslovima koji su najhitniji. Posložite li prioritete ispravno, poštedjet ćete se nerviranja. Samce će privlačiti miris zabranjenog voća, no neka znaju da ih veza sa zauzetom osobom neće usrećiti.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

Lav

Počnite se više oslanjati na kolege. Bit će vam mnogo lakše raditi kada znate da se imate na koga osloniti. Izgledat ćete odlično i pucati od snage, pa ćete uspješno odolijevati zdravstvenim poteškoćama.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Djevica

Povlačit ćete se u sebe i izbjegavati komunikaciju. Netko će blizak osjećati da ne može doprijeti do vas. Slabiji radni ili školski učinak i neslaganje s kolegama bit će pokazatelji da niste zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Vaga

Parovi će uživati u probuđenim strastima. Nećete moći biti dugo razdvojeni jedno od drugoga pa ćete sve raditi zajedno. Uspjeh očekuje one koji surađuju s inozemstvom ili se bave poslom vezanim za obrazovanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Škorpion

Sloni ste ljubomori pa ćete pratiti svaki partnerov korak. Ne osigurate li mu veću nezavisnost, mogli biste ga otjerati od sebe. Privlačit će vas ideja o ulaganju u dionice, kriptovalute ili nekretninu.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Strijelac

Imat ćete puno zanimljivih ideja i planova, ali ćete biti nestrpljivi. Okolnosti će vas prisiliti da skrešete ambicije i donosite realnije zaključke. Izbjegavajte rukovanje oštrim predmetima i pazite se padova.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Jarac

Nedostajat će vam vremena i snage da se posvetite privatnom životu. Zapostavljat ćete bližnje

zbog brojnih obaveza, no oni će imati manjak razumijevanja za vas. Nezaposleni će primiti vrijednu ponudu.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Vodenjak

Ljubavna iskustva bit će uzbudljiva, a vašem odnosu neće manjkati strasti. Pred samcima je susret koji će ih oboriti s nogu. U službenoj sferi sve se odvija u skladu s vašim željama. Dohodak će biti stabilan i u porastu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Ribe

Ako ste u vezi, bit ćete izvanredno osjetljivi. Dragi će imati osjećaj da vam se stalno mora ispričavati. Ne krivite ukućane i članove obitelji za razmirice i preuzmite svoj dio odgovornosti za složeno stanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 10:37