StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za ponedjeljak: Ovnovi su dominantni, Lavove živcira kašnjenje, Vodenjaci bi mogli u doktora...

Piše MOZAIK SD
23. listopada 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Pokušajem dominiranja stvorit ćete naelektriziranu atmosferu u obiteljskoj sredini. Mlađa ženska osoba mogla bi vam nanijeti materijalnu štetu ili vas duboko razočarati.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Nastojat ćete se zaštititi od uplitanja znatiželjnih kolega ili izbjeći da vas drugi uvuku u nešto što ne želite. Zauzeti će poštedjeti partnera problema koji ga se ne tiču.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Trebat će vam vremena da posložite misli nakon razgovora sa simpatijom. Vaš nemiran duh mogao bi vam stvoriti teškoće, stoga pripazite da se na vrijeme prilagodite situaciji.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Posvetite se najmilijima. Živite li daleko od roditelja iznenadite ih posjetom. Uz njih ćete se opustiti i zaboraviti na probleme. Roditelji bi mogli produbiti odnos s djecom. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Živcirat će vas pojedinci koji neprestano kasne. Nastupe li još i s banalnim isprikama, otvoreno ćete pokazati da postoji granica vaše tolerancije prema takvom ponašanju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Kolege će vas ugodno iznenaditi. Istaknuta je iskrenost u pokazivanju osjećaja, kako s vaše, tako i s njihove strane. Veliki su izgledi da pronađete zajednički jezik s rođacima.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Nedostajat će vam koncentracije, a trebat ćete i malo bolje organizirati vrijeme. Zbivanja će se razvijati brže nego što možete pratiti pa će vas početi obuzimati panika.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Dogovorit ćete sastanak s prijateljem ili ortakom te planirati buduće poslovne poteze. U razmišljanja o karijeri uključite i partnera – možda i on ima neki upotrebljiv prijedlog.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Pred vama je suradnja s kolegom ili partnerom od kojeg možete mnogo toga naučiti. U osjećajnom životu bit će malo kompliciranije. Saznat ćete da vaša simpatija nije slobodna.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Radeći u poticajnoj i prijateljskoj radnoj atmosferi zaboravit ćete na vrijeme. Ulaganje u tehnologiju, promidžbu i stručno usavršavanje pokazat će se kao pametan potez.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

U vašoj tvrtki vladat će napetost. Otkrit će se makinacije vezane uz zapošljavanje i financijske transakcije. Muče li vas zdravstvene tegobe, posjetite liječnika što prije.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Iskustva drugih potaknut će vas da unesete nešto novo u svoje poslovanje. U društvu mladih i veselih ljudi vrijeme će vam brzo proći pa ćete zaboraviti na obiteljske obaveze.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 18:44