StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za petak: Bikovi gnjave ukućane, Jarcima se ne druži s partnerom, Vodenjaci su nepovjerljivi...

Piše MOZAIK SD
22. rujna 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Svjesni ste da morate napraviti kompromis, no pokušat ćete nekako navući vodu na svoj mlin. Prilikom sređivanja pravnih pitanja naići ćete na neočekivano odugovlačenje.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Bit ćete nemirni, a sporedne stvari odvlačit će vam pažnju. Nerealnim zahtjevima gnjavit ćete ukućane. Usmjerite energiju na rješavanje profesionalnih i financijskih pitanja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Dobro ćete podnositi gužvu, odugovlačenje i zastoje. Iako ćete biti ljuti zbog komplikacija, nećete povlačiti štetne poteze. Odbit ćete se uvući u intrige na radnom mjestu.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Mogući su manji problemi sa zdravljem, zbog kojih ćete se nepotrebno zabrinuti. Nemojte pretjerivati i time zamarati svoje ukućane jer biste i njima pokvarili raspoloženje. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Uspješno ćete učiti i surađivati s kolegama. Imate li novi plan koji uključuje timski rad, provedite ga u djelo. U velikom društvu dobro ćete iskoristiti svoj smisao za humor.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Pomirit ćete se s bliskim rođakom ili napokon riješiti stari problem. Dobra organizacija omogućit će vam da obavite nekoliko sastanaka u kratko vrijeme, i to bez grešaka.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Vrijeme je da se pozabavite nekim neraščišćenim računima. Pronađite vremena i za prijatelje, posebice ako ste opazili da imaju problema ili se ponašaju drukčije nego inače.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Osjećate li se ograničeno unutar obitelji, nastojte se na miran način izboriti za svoju samostalnost. Pazite što govorite. Moguće je da u afektu kažete i ono što ne mislite.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Zabavite se poslom ili hobijem da biste potrošili energiju i napravili nešto korisno za sebe. Predstoji li vam važan razgovor, pazite da ne zaboravite važne dokumente.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Nećete imati previše volje za druženjem s partnerom ili bližnjima. Oni će primijetiti vaše stanje i predlagati da im se otvorite. Pristanite – potrebno vam je opuštanje.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Zatomite svoje sumnje i s povjerenjem se prepustite svom izabraniku. Sagledate li podrobnije vašu vezu i njegovo ponašanje, uvidjet ćete da mu je još uvijek stalo do vas.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Sustići će vas obaveze koje ste odgađali prethodnih dana. Nemojte automatski zanovijetati, nego ih ispuniti što prije možete. Obavite li sve kako treba, provest ćete opuštenu večer.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 13:25