StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Bikovi će biti puni elana, Djevice partneru ispuniti želju, a Lavovi rješavati bračne probleme

Piše Mozaik SD
4. srpnja 2024. - 08:00

Ovan

Optimizam, dobra koncentracija i odlučnost bit će na vašoj strani. Dovršit ćete nagomilane zadatke ili riješiti problem. Izazovi će vas poticati da se više trudite. Na intimnom planu moguće su trzavice.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Imat ćete puno elana. Probudit ćete se svježi i vedri, a takvo će raspoloženje obilježiti i ostatak dana. Nećete dati da vas išta izbaci iz takta. Mnogi će u vama vidjeti nadahnuće i tražiti vas savjete.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Financijske se prilike poboljšavaju. Dobit ćete novac od dužnika i zaključiti da se stvari napokon pokreću s mrtve točke. Jasnije ćete razmišljati i izražavati se. Mogli biste nekog nagovoriti na nešto vama važno.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Polagat ćete puno pažnje u vanjštinu. Iako će vam biti teško odreći se omiljenih namirnica, bit ćete spremni na žrtvu zbog želje da se osjećate zadovoljno u svojoj koži. Neke očekuje povećanje plaće ili mirovine.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Imate li problema u vezi ili braku, pravo je vrijeme za otvoren razgovor. Poduzmite konkretne korake prema razrješenju poteškoća čak i ako dragi bude oklijevao. Intuicija će vam pomagati da donesete pametne odluke.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Ispunjavat ćete voljenom sitne želje i podržavati ga u njegovim planovima. Želite mu pokazati da u vama ima i ljubavnika, prijatelja i osobu na koju se uvijek može osloniti. Zauzvrat ćete dobivati isti tretman.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Posvetit ćete se smišljanju budućih aktivnosti i uspostavljanju kontakata s utjecajnim ljudima. Svjesni ste da vam je potpora nužna za ostvarenje ciljeva i postizanje željene poslovne i društvene pozicije.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Pred vama je susret od kojeg će vam zaklecati koljena. Preuzet ćete više inicijative u osjećajnom životu i zatražiti broj mobitela osobe koja vas je očarala. Novčana situacija poziva na štednju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Dan je pogodan za učenje i polaganje ispita. Pratit će vas sreća pa će vam profesori biti skloni. Dobivat ćete pitanja na koja znate odgovor. Nekima će se pružiti prilika da uplate putovanje po odličnoj cijeni.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Vodit ćete glavnu riječ u društvu, ali dopustite i drugima da se izraze. Pokažite više poštovanja prema tuđem mišljenju, čak i ako se s njim ne slažete. Neki bi se mogli okoristiti od nedavnog ulaganja.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Beznačajna prepirka s partnerom mogla bi poprimiti veće razmjere. Ne budite agresivni na jeziku jer

bi šteta mogla biti nepopravljiva. Pazite što otkrivate drugima, jer bi vas netko mogao iznevjeriti.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Očekuje vas dinamičan dan s puno obaveza. Posvetit ćete se dovršavanju rutinskih poslova, rješavanju problema i obavljanju zadataka koji iziskuju poprilično energije. Navečer se opustite uz čašu vina.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 08:02