StoryEditorOCM
PanoramaAndrew Bryniarski

Glumac najpoznatiji po ulozi strašnog negativca zapao u financijske nedaće: moli fanove mu pomognu i uplate novac

Piše Marko Njegić
24. srpnja 2024. - 16:04

Glumio je lik strašnog horor negativca Leatherfacea u remakeu ”Teksaškog masakra motornom pilom” i njegovu prednastavku ”Teksaški masakr motornom pilom: Početak”. On je 55-godišnji Andrew Bryniarski i vidio je bolje dane, nažalost.

Bryniarski posljednjih nekoliko godina nije imao veću ulogu i prisiljen je potražiti pomoć obožavatelja kroz GoFundMe kampanju nakon što je zapao u nezgodnu financijsku situaciju.

- Nedavno su me šumski požari natjerali da evakuiram svoj dom u Kaliforniji, ostavivši me raseljenim i nesigurnim u budućnost. Da stvar bude složenija, kuća koju sam iznajmljivao pokušala me nezakonito iseliti i ukrala mi sve vrijedne stvari, uključujući one ključne za moj život, pogoršavajući moju ionako tešku situaciju. Sada moram riješiti troškove odvjetnika – otkrio je Bryniarski, ali njegovim nedaćama tu nije kraj.

- Osim toga, motocikl na koji se oslanjam za prijevoz i posao neočekivano se pokvario, dodajući još jedan sloj poteškoća. Kao da to nije dovoljno, imam tri odvojene operacije koje moram zakazati što prije, a osiguranje mi je minimalno.

Stres zbog ovih okolnosti, uključujući kalup za razbijanje moje nove maske i izazove u kontaktiranju mog agenta za izgled, značajno je utjecao na moj prihod. Samo snalaženje u ovim neuspjesima bilo je porazno – dodao je glumac i nastavio.

- Imam nekoliko dobrih prijatelja na koje sam se već previše oslanjao i prvi put u životu sada se obraćam vama, mojoj zajednici, za podršku. Vaša velikodušnost može napraviti ogromnu razliku dok radim na ponovnoj izgradnji i stabilizaciji svog života.

Prikupljena sredstva ići će za osnovne potrebe kao što su privremeni smještaj, pokrivanje osnovnih životnih troškova i popravak ili zamjena motora motocikla. Vaš će doprinos, bez obzira na veličinu, pružiti ključno olakšanje i pomoći mi da ponovno steknem stabilnost.

Duboko cijenim svaku podršku koju možete ponuditi, bilo kroz donaciju ili jednostavno dijeljenjem ove kampanje s drugima koji bi mogli pomoći – zaključio je Bryniarski i postavio cilj od 25.000 dolara za svoju GoFundMe kampanju.

Osim uloge negativca s motornom pilom, Bryniarski se pojavio i u nehororskim filmovima kao što su ”Hudson Hawk”, ”Batman se vraća”, ”Street Fighter”, ”Samo igra”, ”Pearl Harbor”, ”Rollerball”... Sretno s kampanjom, Andrew!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 23:30