StoryEditorOCM
PanoramaU duetu s Clooneyjem

Film u kojem je Brad Pitt ‘zabeštimao‘ po ‘naški‘ ruši rekorde: ‘Vukovi‘ su već najgledaniji u povijesti Apple TV+

Piše Marko Njegić
5. listopada 2024. - 08:30

Akcijska komedija "Vukovi" s Georgeom Clooneyjem i Bradom Pittom, o kojoj smo friško pisali, srušila je rekorde na Apple TV+ i postala najgledaniji film u povijesti tog streaming servisa odmah u prvih tjedan dana prikazivanja.

Film se prometnuo u globalni streaming blockbuster, posebno popularan u Americi, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, Italiji, Meksiku, Brazilu i Njemačkoj, tako da ne čudi podatak kako je nastavak već u razvoju.

image
Alberto Pizzoli/Afp

Izvorno je bio namijenjen širokoj distribuciji u kinima, ali Apple TV+ se odlučio dati ga limitirano u kina i onda na streaming, razočaran slabijim (kino)odazivom na njegove prethodne filmove poput "Napoleona", "Argyllea" i "Povedi me na Mjesec".

Clooney i Pitt se pokazuju kao dobitna "buddy" kombinacija, a "Wolfs" ih ujedinjuje još jednom poslije poznatih filmova "Oceanovih 11-13" i "Spaliti nakon čitanja".

image
Marco Bertorello/Afp

Hollywoodske megazvijezde glume usamljene "čistače" koji su prisiljeni surađivati kad se posao za koji su zasebno pozvani izmakne kontroli. Recenziju filma puštamo za koji dan. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 11:25