StoryEditorOCM
Društvena mrežaUSPJEH PREKO NOĆI

Zbog pjesme od dvije sekunde u roku od tjedan dana život joj se okrenuo naglavačke: ‘Ja sam samo sjedila na kauču‘

Piše MOZAIK SD
12. lipnja 2024. - 10:27

Nakon što je  David Guetta ostvario suradnju s Amerikankom Megan Boni (27), tiktokericom koja snima videa pod imenom Girl On Couch, za nju svi znaju, piše BBC.

Prije nekoliko tjedana Megan je snimila kratki video u kojemu neprestano ponavlja: "I‘m looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance." Video je postao viralan i dosad ima preko 44 milijuna pregleda.

Mnogi su se korisnici TikToka snimali uz te stihove, a naposljetku je i  David Guetta ostvario suradnju s Megan.

Megan je postala zvijezda, a novinarima je objasnila da zapravo uopće ne traži visokog bankara dubokog džepa. "Sumnjam da bismo uspjeli", rekla je. Te riječi došle su joj u glavu nakon što su joj dosadile aplikacije za upoznavanje i konstantni upiti "kada će pronaći dečka".

Megan je dobila nevjerojatnu ponudu - Universal Music Group na stol joj je stavio izdavački ugovor.

Dakle, to znači da Megan sada može zarađivati na račun tantijema od pjesme. "U roku od tjedan dana život mi se okrenuo naglavačke", rekla je. Kaže da joj je ponuđen i ugovor da napravi cijeli album, ali ga je odlučila odbiti.

@girl_on_couch

Can someone make this into an actual song plz just for funzies

♬ original sound - Girl On Couch

"Pomislila sam: ‘Zašto mislite da mogu napisati pjesmu ili album? Ja sam tako neozbiljna osoba. Ne uklapam se. Nisam zainteresirana za pisanje glazbe", rekla je. Sretna je što su njeni stihovi doživjeli viralni trenutak na internetu, piše BBC.

"Nastavak nikada nije dobar kao original. Nema šanse da objavim još jednu pjesmu od dvije sekunde i da to eksplodira", kaže. Ipak, osjeća se "malo loše" zbog uspjeha preko noći. "Neki umjetnici cijeli život pokušavaju dobiti diskografski ugovor, a ja sam samo sjedila na kauču. Ali tako funkcionira internet", rekla je. 

Kad se pompa stiša, kaže ona, gluma i komedija su ono čime se doista želi baviti.

"Nikad mi nije bio san da budem glazbenica. Tako sam sretna što se ovo dogodilo, ali stvarno pokušavam to iskoristiti da radim nešto što volim. Moj san bi bio sudjelovati u Saturday Night Liveu. To je cilj", kaže. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 10:28