StoryEditor
Društvena mrežaPoput člana obitelji

Sanja Vejnović s pratiteljima podijelila tužnu vijest, gubitak kućnog ljubimca slomio joj je srce: ‘Artur sada trči u vječnim lovištima...‘

Piše Gloria.hr
2. ožujka 2021. - 20:05
Sanja VejnovićBiljana Gaurina/Cropix

Glumica Sanja Vejnović ostala je slomljenog srca nakon što je uginuo njezin kućni ljubimac. Voljeni dalmatiner Artur postao je tijekom niza godina i više od toga - bio je član obitelji, stoga ne čudi što je glumici njegov odlazak jako teško pao. "Artur, naš voljeni sada trči negdje u Vječnim lovištima", napisala je Sanja kratko pored fotografija koje je objavila na Instagramu, piše Gloria.

Na njima sa svojim dalmatinerom sretno poziraju ona i njezina kći Marta Eva. Voljeni pas u obitelj je stigao 2008. godine i posljednjih trinaest godina svakodnevno ih je uveseljavao - onako kako samo oni to mogu.

Kada je u obitelj stigao Artur, Marta je bila tek djevojčica, a danas je prekrasna mlada žena, na koju je majka iznimno ponosna. Uz 22-godišnju Martu, Sanja Vejnović je u braku s Goranom Mećavom, filmskim direktorom fotografije, dobila i sina Andreja.

Iako su se Goran i Sanja razveli 2015. godine, i to nakon 30 godina braka, bivši par i dalje je u bliskim odnosima. Često ih se tijekom posljednjih godina moglo vidjeti u zajedničkim šetnjama centrom grada, nerijetko zajedno ispijaju jutarnje kave i velika su si podrška kada treba.

Kada je prije tri godine Sanja završila na hitnoj operaciji u Vinogradskoj bolnici, upravo ju je Goran, uz njezine najbolje prijateljice, njegovao dok se nije oporavila od teškog stanja kroz koje je prošla zbog upale crvuljka i hitne operacije.

image
Sanja Vejnović i bivši suprug Goran Mećava
Davor Matota/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2021 08:56