StoryEditorOCM
Društvena mreža‘olujne vode‘

Princeza Kate u najosobnijem videu na Instagramu dosad: Učinit ću sve da se rak ne vrati, kemoterapija je gotova

Piše MOZAIK SD
9. rujna 2024. - 18:17

Princeza Kate je na svom službenom Instagram profilu objavila jedan od najosobnijih videa do sada, u kojemu je progovorila o završetku liječenja kemoterapijom.

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put..." - kazala je britanska princeza u videu koji je objavila na Instagram profilu koji dijeli sa suprugom, princom Williamom.

"Borba s rakom je kompleksna, zastrašujuća i nepredvidljiva za sve, osobito za one najbliže. Učini vas poniznima, suoči vas s vašim ranjivostima na način na koji ranije niste razmišljali, daje vam novu perspektivu. Ovo razdoblje je više od svega učinilo to da smo William i ja zahvalni za male, a važne stvari u životu, one koje često uzimamo zdravo za gotovo - voljeti i biti voljen", naglasila je princeza od Walesa i dodala kako je sada u njezinom fokusu "da se rak ne vrati".

image
Will Warr/Afp

Video prikazuje princezu, princa Williama, malene prinčeve Georgea i Louisa, te princezu Charlotte kako uživaju u zajedničkom vremenu u prirodi, a uz članove kraljevske obitelji, na snimci se u jednom kadru pojavljuju i Kateini roditelji, Carole i Michael Middleton, s kojima obitelj uživa u društvenim igrama. 

"William i ja smo jako zahvalni zbog podrške koju smo primili, a osobito svima koji su nam pomagali i dali nam snage. Ljubaznost, empatija i suosjećanje svih oko nas učinili su nas poniznima", naglasila je Kate te dodala kako će i dalje biti podrška svima koji i dalje vode borbu s rakom te zaključila - "Iz tame može doći svjetlost, pa neka svijetli sjajno!".

image
Benjamin Cremel/Afp

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 23:01