StoryEditor
Društvena mreža‘BEĆARAC‘

‘Kak da posluša Balaševića, kad ga nigdar ne pušćaju na Radio Mariji‘: Beljak se sprda na račun Filipovića nakon njegovih komentara u vezi pjevača

Piše PSD
22. veljače 2021. - 17:25
Đorđe BalaševićPaun Paunovic/Cropix

Komentari HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba Davora Filipović da ne sluša Balaševića i ne zna ćirilicu da bi pročitao transparent “bećarac” u Ilici izazvali su niz reakcija i statusa na društvenim mrežama.

Na komentare je reagirao i Krešo Beljak, predsjednik HSS-a, objavivši status na kajkavskom govoru kojim je uspio podbosti Flipovića.

- Ja ne razmem zakaj ga tak napadaju? Ćirilicu je učil samo u prva 2 razreda osnovne škole u Sarajevu, pa je siromak moral skup s familijom pobeći od rata. Pa kaj ni onda da se razme da ju je zaboravil. Tu ćirilicu mislim.

Isto tak je zaboravil i sarajevski naglasak, kad je prešel prvo k Dalmatincima, a posle k nam blizu, v Zagreb. Kaj ne čujete da se spomina i pripoveda kak pravi purger, kad to prav zaprav i je.

A i kak da posluša tog nekakvog Balaševića, kad ga nigdar ne pušćaju na Extra FM, Radio Mariji, Radio Miru ili na Hrvatskom katoličkom radiju.  Kad si malo bolje razmislim, meni je taj dečko čist fajn fakin” - stoji u njegovu statusu.

Zanimljivo je da je Filipović kazao kako od Balaševićevih pjesama jedino zna "Nikad kao Bane", u kojoj je Đole opjevao kolegu iz razreda koji je “u štampu je stigao skokom”. Poslušajte stihove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. veljača 2021 17:56