StoryEditorOCM
Društvena mrežaJE LI TO DOBRA IDEJA

Emily podijelila kreativno rješenje stambene krize, njezini pratitelji podijeljeni: ‘Zabrinut sam za tebe‘

Piše MOZAIK SD
24. lipnja 2024. - 07:13

Mladi ljudi diljem svijeta trenutno osjećaju teret stambene krize:  može se sa sigurnošću reći da je pronalaženje doma trenutno za mnoge "nemoguća misija". Ovo je posebno teško za osobe koje često mijenjaju mjesta boravka jer prilikom pronalaženja novog doma često moraju platiti nekoliko mjeseci najamnine unaprijed kao polog.

Međutim, 25-godišnja Emily Webb, koja živi u Gold Coastu u Australiji, pronašla je kreativan način kako tome doskočiti, otkrivajući da koristi aplikacije za upoznavanje kako bi pronašla mjesto za boravak svake noći.

Dijeleći svoje iskustvo u viralnom postu na TikToku, Emily je rekla: "Ne mogu vjerovati da sam trošila novac na stanarinu sve ovo vrijeme. Životni trik: ako ste zgodni, nikada ne plaćajte stanarinu."

Nastavila je objašnjavati da je dogovarala sastanke putem aplikacija kao što je Hinge.

"Bila sam na aplikacijama za upoznavanje pronalazeći mjesta za boravak kod različitih momaka i to ide iznenađujuće dobro", nastavila je i dodala da muškarcima ne otkriva svoju situaciju.

"Obično im ne govorim - ne želim vršiti pritisak na nikoga", objasnila je Emily koja je aktivna i na  OnlyFansu.

"Ne spominjem da sam beskućnik i mislim da ne izgledam kao beskućnik."

Emilyno kreativno rješenje stambene krize ostavilo je njezine pratitelje podijeljenima: mnogi su zabrinuti za njezinu sigurnost.

TikTokerica kaže da je njezin OnlyFans profitabilan s više od 100.000 sljedbenika i da može platiti oko 1000 australskih dolara tjedno za najam, ali još uvijek nije imala sreće na tržištu stambenih nekretnina, unatoč tome što je čak ponudila da unaprijed plati godinu dana.

image

Emily Webb živi u Gold Coastu u Australiji

Screenshot Instagram Gucciqueenofbne/

"Ponudila sam platiti stanarinu šest i 12 mjeseci unaprijed i još uvijek nisam imala sreće", rekla je i dodala da tijekom tjedna nekoliko puta prespava i kod prijatelja.

"Imam puno prijatelja na Zlatnoj obali, ali ne želim prekoračiti njihovo gostoprimstvo ili biti teret, ali ne smeta mi biti teret slučajnim muškarcima."

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 07:16