StoryEditorOCM
Izbori 2021HDZ-OV PULEN

Vatrogasac Frane Marčić najavljuje promjene u svojoj općini: Želim pokrenuti Dugi Rat i postaviti ga na mjesto koje njegovi mještani zaslužuju!

Piše PSD.
14. travnja 2021. - 14:23

Frane Marčić, HDZ-ov kandidat za općinskog načelnika Dugog Rata, obratio se svojim sumještanima poručujući da "ne želi stajati i mirovati, već isključivo raditi i gurati stvari naprijed za sve mještane Dugog Rata - stare i mlade".

- Želim pokrenuti Dugi Rat i postaviti ga na mjesto koje njegovi mještani zaslužuju! Kada kažem zaslužuju, onda mislim da svi mještani morate dobiti ono što Vam pripada jer po meni je to jedini ispravan put koji vodi Dugi Rat ka boljem i ugodnijem mjestu za život, koji danas to na žalost za mnoge nije.

Kandidirao sam se prije svega zato što sam prepoznao da naša Općina ima toliko mogućnosti koje nisu do kraja iskorištene. U Dugom Ratu sam svoj cili život, odrastao u obitelji koja me uvik učila sto znači poštivati svoj kraj, zemlju i života vrijednu didovinu. Školovao sam se, radio u realnom sektoru, bavio se sportom, a vjerujem da me većina mještana ipak danas najviše poznaje kao čovjeka vatrogasca, uvijek spremnog spasiti i svima pomoći, koji ide do kraja kada je najpotrebnije - naveo je Marčić i dodao:

- Općinski proračun mora podići svoju visinu efikasnosti, mora biti transparentan i mještani moraju znati gdje ide njihov novac - svaka kuna, te se hitno mora početi puniti i iz županijskih, nacionalnih i osobito EU-ovih sredstava, jer je to ključ rasterećenja budžeta mještana. Također se zalažem za jačanje uloge mjesnih odbora i njihovog utjecaja na raspodjelu proračunskih sredstava, u skladu s potrebama lokalnih stanovnika.

Jamčim Vam ostvariva rješenja problema - dan po dan, mjesec po mjesec, godinu po godinu – nizom ključnih projekata u funkciji razvoja boljeg standarda mještana, fokusiranih na:

1. učinkovitu i transparentnu Općinu

2. razvoj gospodarstva i poduzetništva

3. jačanje infrastrukture i prometa

4. dostupniji sport, kulturu i turizam

5. razvoj ugodnog i sigurnog života za djecu i mlade, obitelji i starije

6. dostupnije zdravstvo i socijalnu skrb te brigu za branitelje, umirovljenike

7. zelenu i čistu općinu – komunalni sektor, zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:40