StoryEditorOCM
Izbori 2021podrška ratnika

Poslijeratni zapovjednik 4. gardijske brigade Zvonko Asanović podržao Marija Popovića i Ujedinjenu desnicu na lokalnim izborima

Piše PSD
5. svibnja 2021. - 09:23

Poslijeratni zapovjednik 4. gardijske brigade i brigadir u miru Zvonko Asanović javno je podržao Marija Popovića za gradonačelnika grada Splita i koaliciju Ujedinjene desnice koju čine Hrvatska stranka prava, Hrvatski suverenisti, Hrvatska konzervativna stranka i Hrast, priopćila je koalicija Ujedinjena desnica.

- Zvonko Asanović sudionik je Domovinskog rata od 1991. do 1995. godine. Bio je zapovjednik izvidničke satnije i 1. pješačke bojne 4. GBR. Od 1999. do 2003.g. obnašao je dužnost zapovjednika 4. gardijske brigade. Umirovljen je 2006. godine u činu brigadira, ali i dalje je aktivan kada je u pitanju zaštita nacionalnih vrijednosti i borba za kvalitetnije društvo čemu svjedoči činjenica da je jedan od osnivača Hrvatskih suverenista kao i njegov angažman na ovim lokalnim izborima.

Brigadir Asanović istaknuo je da pruža maksimalnu podršku Mariju Popoviću za gradonačelnika Splita kao i listi UJEDINJENE DESNICE za gradsko vijeće Grada Splita. Predstavnici Ujedinjene desnice u gradskom vijeću zapravo će biti jedini koji istinski zagovaraju zaštitu temeljnih vrijednosti, ali također oni koji su spremni mijenjati stvari na bolje u našem gradu - javljaju iz Ujedinjene desnice

- U gospodinu Popoviću prepoznao sam nešto što nema niti jedan od drugih kandidata, a to su iskrenost, čestitost ali i istinska želja za promjenama u gradu Splitu. Prema svima pristupa i nastupa jednako, smatra da svi trebaju imati jednaku priliku bez obzira na određene stranačke i druge pripadnosti te posebnu pozornost posvećuje mladima koji su budućnost našeg grada. Izborom Marija Popovića kao najmlađeg među ponuđenim kandidatima pokazat ćemo da uistinu želimo mladima dati priliku da pokažu svoje znanje i sposobnosti na dobrobit grada Splita jer uistinu vjerujem da će učiniti sve da mladi ostanu raditi i živjeti u našem gradu. Koalicija Ujedinjena desnica zaista je potrebna ovom gradu te koristim ovu prigodu da pozovem sve svoje suborce i njihove obitelji da iziđi na izbore i podrže Marija Popovića za gradonačelnika Splita kao i  koaliciju Ujedinjene desnice (HSP, Hrvatski suverenisti, Hrvatska konzervativna stranka, Hrast) za gradsko vijeće Grada Splita te da na taj način svi budemo kreatori pozitivnih promjena u našem gradu – istaknuo je Asanović.

- Potpora jednog od najistaknutijih pripadnika  4.gardijske brigade uistinu mi znači mnogo jer sam uvijek s ogromnim respektom gledao na tu legendarnu brigadu. Mislim da je upravo potpora g.Asanovića pokazatelj da smo na ispravnom putu te da naši sugrađani prepoznaju da ipak nismo svi isti- rekao je Popović, te zaključio da su "spremni za bolji Split!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:39