StoryEditorOCM
ŽupaRaspisan natječaj

Advent u Župi donosi šest blagdanskih kućica i obilje veselja, pogledajte kolika je početna cijena zakupa

Piše Anđelka Kelava
4. studenog 2023. - 15:35

U Župi dubrovačkoj raspisan je Javni natječaj za blagdanske kućice u Srebrenom za postavljanje montažnih objekata za obavljanje ugostiteljske djelatnosti povodom božićnih blagdana. Ovogodišnji župski advent održat će se od 2. prosinca 2022. do 3. siječnja sljedeće godine.

Prijave do 8. studenog

Župske kućice postavit će se i ove godine ispred poslovno-garažnog centra u Srebrenom, a postavit će se njih šest. Početni iznos jednokratne naknade za zakupa jedne kućice za čitavo vrijeme trajanja manifestacije povodom božićnih blagdana iznosi 3.000 eura.

Kako ističu u župskoj Turističkoj zajednici sadržaja će i ove godine bit će za sve uzraste, a glazbeni program sastojat će se od klapske pjesme i niza drugih zanimljivih glazbenih sadržaja. Ovogodišnji župski advent počinje kao i onaj gradski, natječaj je još uvijek u tijeku, a svi zainteresirani se mogu javiti do 8. studenog.

I ove godine će biti postavljeno šest kućica, a posao organiziranja javnog natječaja i samog zakupa preuzela je općina Župa dubrovačka, dok glazbeni dio ostaje na Turističkoj zajednici Župa dubrovačka.

Povoljna lokacija s parkingom

Prvi advent u Župi dubrovačko održan je 2019. godine i odmah na početku izazvao je veliki interes ne samo Župljana, nego su ga posjećivali i Dubrovčani, Konavljani, Primorci... Razlog tome je svakako povoljna lokacija kao i riješen parking prostor.

Prošlogodišnji advent u Župi uz to što je ponudio šarolik program i bogatu ponudu, a izazvao je pozornost i zbog humanitarne akcije ‘Imaj srce za druge’ koju su organizirali mladi i obitelji Župe sv. Ilara, a što se očekuje i ove godine.

30. travanj 2024 15:14