StoryEditorOCM
PrimorjeNA RADARU SKIPERA |

VIDEO / PREDSTAVLJEN DRUGI OD ČETIRI PROMIDŽBENA VIDEOSPOTA TZ DUBROVAČKO PRIMORJE Nautičari, dođite, Slano vas zove!

Piše DV
15. lipnja 2021. - 10:44
Drugi dio videospota Turističke zajednice Dubrovačkog primorja posvećen je nautičkom turizmuTz Dubrovačko Primorje

Turistička zajednica Dubrovačkog primorja objavila je drugi u seriji od ukupno četiri videospota o ljepotama Dubrovačkog primorja.

Druga epizoda posjećena je nautičkom turizmu u Dubrovačkom primorju.

image
Mark Thomas gost voditelj videospota u nautičkom turizmu
Tz Dubrovačko Primorje

- Zbog zajamčenog sunca, mirnog mora i povoljnih vjetrova nije ni čudo što je Hrvatska magnet za nautičke turiste iz cijelog svijeta. S razvedenom obalom, skrivenim uvalama, šarmantnim plažama i naravno prvorazrednom infrastrukturom Dubrovačko primorje je itekako na radaru skipera. Pridružite nam se - poziva gost-voditelj Mark Thomas nautičare i ostale ljubitelje jedrenja.

U realizaciji videospota sudjelovali su ACI Marina u Slanom i SunSailu Dubrovnik. Za snimanje videospota zaslužni su LMT Studio, glazbu potpisuje Krešimir Butigan, a nautičare kroz spot vode Mark Thomas, Danijela Crljen (ACI Marina Slano) i Keith Harvey (Sunsail Dubrovnik).

image
Tz Dubrovačko Primorje

Turistička zajednica Dubrovačkog primorja se odlučila na iskorak u online oglašavanju putem videa nazvanog „Otkrijte Dubrovačko primorje - povijest i baština“. U prvom od četiri dijela serijala promidžbenih videa snimljenih i osmišljenih u LMT studiju iz Dubrovnika, skriveni povijesni i baštinski biseri se razotkrivaju.

- Ideja projekta je otkriti atrakcije i turističku ponudu te je predstaviti na nov i moderan način. Reakcije nakon prvog videa bile su zadivljujuće, a primili smo i pozitivan 'feedback' iz cijeloga svijeta, izjavio je direktor TZ Dubrovačkog primorja Slaven Zvono.

Dodao je kako namjeravaju kroz sljedeća tri videa predstaviti ponudu aktivnog turizma, prirodnih ljepota i tradicionalne kuhinje kroz poseban gastro video.

19. travanj 2024 17:49