StoryEditorOCM
PrimorjePOVIJEST I BAŠTINA |

OTKRIJTE DUBROVAČKO PRIMORJE Turistička zajednica objavila video s ljepotama primorskog kraja

Piše Dv
5. svibnja 2021. - 14:53

Turistička zajednica Dubrovačkog primorja objavila je novi videospot „Discover Dubrovačko primorje - History and Heritage“. Od znamenitog Kneževa dvora u Slanom s njegovom fascinantnom poviješću do ostataka crkve u Ošljem nazvane „Rotonda“, novi promidžbeni video iz Dubrovačkog primorja osvjetljava povijesne i kulturne bisere ove regije. Budući da sezona 2021. dobiva na zamahu, sa sve većim brojem najavljenih letova i rastućim povjerenjem turista u putovanja ove godine, svaka destinacija osmišljava nove i kreativne načine promocije svoje turističke ponude na tržištu.

image
Screenshot

Turistička zajednica Dubrovačkog primorja se odlučila na iskorak u online oglašavanju putem videa nazvanog „Otkrijte Dubrovačko primorje - povijest i baština“. U prvom od četiri dijela serijala promidžbenih videa snimljenih i osmišljenih u LMT studiju iz Dubrovnika, skriveni povijesni i baštinski biseri se razotkrivaju.

- Ideja projekta je otkriti atrakcije i turističku ponudu te je predstaviti na nov i moderan način. Reakcije nakon prvog videa bile su zadivljujuće, a primili smo i pozitivan 'feedback' iz cijeloga svijeta, izjavio je direktor TZ Dubrovačkog primorja Slaven Zvono.

Dodao je kako namjeravaju kroz sljedeća tri videa predstaviti ponudu aktivnog turizma, prirodnih ljepota i tradicionalne kuhinje kroz poseban gastro video.

image
Screenshot

Mnogi posjetitelji regije, naročito Slanog,  mnogo znaju o impresivnom Kneževu dvoru koji dominira nad mjestom, ali neka od skrovitijih mjesta udaljenih od obale su nažalost 'izvan' radara turista. Svakako, s novim promotivnim videom turisti će moći doznati više o skrivenim mjestima udaljenim od same obale i istražiti netaknutu prirodu sa živopisnim selima, pitoresknim crkvama i starinskim ruševinama.  

">http://

25. travanj 2024 12:51