StoryEditorOCM
PrimorjeLOKALNI IZBORI 2021. |

GROŠETA UZVRATIO KNEŽIĆU Sram vas može biti, trese li vam se stolica pa se obrušavate lažima na mlade ljude?

Piše Dv
10. svibnja 2021. - 15:54

Kandidat Dubrovačkog demokratskog sabora za načelnika Općine Dubrovačko primorje Pero Grošeta reagirao je na izjavu aktualnog načelnika Nikolu Knežića.

Znam da gospar Knežić prati nas i naš rad pa me ne čudi kako je ovako reagirao i na našu listu i listu Mladih i gosp. Mozare.

Ovakvo ponašanje je svojstveno gosparu Knežiću i njegovom divljaluku po našoj Općini zadnjih 12 godina. Očito on kao stranački vojnik ne razumije što znači autonomija jer ima nekoliko šefova iznad sebe pa ne može samostalno upravljati bez direktiva šefova stranke.

Ono što trebate znati je da je DDS lokalna stranka koja radi ovdje i za dobrobit lokalnih stanovnika. Nemamo direktive ni odozgo ni lijevo ni desno, a predsjednik stranke g. Vićan je uvijek dobrodošao da da svoj savjet ili mišljenje.

Ako imate nekoga iskusnog uz sebe koji ima i veliko operativno znanje bilo bi potpuno blesavo to ne iskoristiti. Jednako kao u Primorju imamo DDS u Župi i u Konavlima sa svojim listama pa ne vidim da je itko na ovakav nekulturan način prozvao druge žitelje Županije da su „sljedba“. Ono što gosp. Knežić treba doznati i naučiti je da postoji vlastita glava i autonomija u odlučivanju – a jasno je da mu je to nepoznanica!

Njegovu izjavu ću samo finalno prokomentirati – trese li vam se stolica pa se obrušavate lažima na mlade ljude? Prozivate li ove ljude da ne žive u Primorju zato što za vas glasaju oni koji tamo uopće ne žive!?

Sram vas može biti i poručujem ovim putem svim Primorkama i Primorcima da izađu u što većem broju kako bi pokazali da se ne boje ovakve prisiljene diktature u Primoju!! - napisao je Grošeta.

26. travanj 2024 12:57