StoryEditorOCM
PrimorjeVRIJEDNA DONACIJA

Dječji vrtić Slano dobio četiri visokokvalitetna i profesionalna pročišćivača zraka

Piše dv
18. ožujka 2024. - 09:16

Tvrtke Fellowes, globalni lider u uredskim rješenjima i vodeći distrinuter Uredski strojevi d.o.o. dodijelila je vrijednu donaciju Dječjem vrtiću Slano, a radi se o četiri visokokvalitetna i profesionalna pročišćivača zraka. Donacija je realizirana u sklopu programa GIVE tvrtke Fellowes Brands za potporu lokalnim zajednicama s ciljem poboljšanja kvalitete zraka u zatvorenim prostorima u obrazovnim ustanovama.

„Postavljena su četiri pročišćivača zraka u najfrekventnijim prostorijama vrtića, odnosno u jasličkoj grupi za djecu do tri godine, u dnevni boravak predškolske skupine, u spavaonicu te na prvome katu u srednjoj skupini vrtićke djece. Nadamo se kako ćemo sada imati još ljepši i ugodniji prostor za boravak naše djece“, kazala je ravnateljica DV Slano Mirela Družijanić.

S obzirom na sve veću zabrinutost oko kvalitete zraka i zdravstvene sigurnosti, Izvršni direktor, Paolo Leonardi ističe kako je Fellowes Brands predan pružanju inovativnih rješenja za stvaranje zdravijeg i ugodnijeg okruženja za sve, posebno predškolsku, školsku djecu te odgajatelje i učitelje. Dodao je kako je tvrtka osnovana 1917. godine, a posluje na 18 lokacija diljem svijeta.

„Radi se o patentiranoj tehnologiji EnviroSmart koja upotrebljava dvostruki laserski senzor koji se automatski prilagođava za mjerenje zvuka, kretanja i kvalitete zraka. Ova tehnologija omogućuje pročišćivaču zraka AeraMax Pro da automatski prilagodi snagu pročišćavanja na temelju kvalitete zraka i prijeđe u stanje pripravnosti kada je to moguće, čime se štedi energija i povećava vijek trajanja filtara, istaknuo je direktor prodaje tvrtke Fellowes Leonardi, Igor Antić.

Ponosni smo što započinjemo novo partnerstvo koje će pomoći djeci i djelatnicima DV Slano da uživaju u boljem okruženju te udišu čišći zrak“, kazao je načelnik Općine Dubrovačko primorje, Nikola Knežić koji je zahvalio navedenoj tvrtki na vrijednoj donaciji.

27. travanj 2024 13:56