StoryEditorOCM
PelješacSVAKA ČAST

Molba dunda Iva: ako se prepozna gospar koji mi je našao takujin kraj place na autobusu za Ston, neka se javi! Hvala mu!

Piše DV
2. prosinca 2021. - 12:59

"Danas 2.12. na autobusnoj stanici preko puta place ispao mi je novčanik iz ruke? Špaga? Dolazio je upravo autobus za Ston u 11:02., htio sam izvadit novčanik kad sam osjetio da ga nema u špagu, panika. Prilazi mi čovjek i pita me je li ovo vaš takujin, ispao vam je na sred puta i pružio mi takujin. Kako je autobus bio na odlasku, a meni se žurilo doma, tako da dotičnom gosparu nijesam ni zahvalio. Ako netko ovo pročita, posebno gospar koji mi je našao i donio takujin ili netko zna gospara molim da mi se javi na 098-427-553. Hvala velika." - napisao je gospar Ivo, nesretni gubitnik takujina koji bi htio pronaći gospara koji mu ga je i vratio.

Da još ima poštene čeljadi svjedoči upravo i ova objava, a sretni nalaznik koji je gosparu Ivu skratio muke oko izgubljenog takujina zaslužuje svaku pohvalu, iako bi to zapravo trebalo biti normalno.

Objava je stavljena i na grupu Radari - kontrole Dubrovačka županija, s molbom da se, ako se gospar prepozna, javi dundu Ivu na gore navedeni broj.

18. travanj 2024 13:27